Iets meer duidelijkheid omtrent releasedatum Grand Theft Auto: Chinatown Wars

De overbekende serie Grand Theft Auto komt over enige tijd ook uit voor de Nintendo, namelijk in de vorm van Grand Theft Auto: Chinatown Wars. Deze game neemt je mee naar Liberty City en biedt naast vele nieuwe characters en boeiende verhaallijnen ook weer heel veel missies om je mee uit te leven.

Ben Feder, algemeen directeur van Take-Two, heeft vandaag wat meer duidelijkheid verschaft omtrent de releasedatum van Grand Theft Auto: Chinatown Wars. De game staat namelijk in de planning om ergens tussen 1 november en 31 januari te verschijnen.

Na zo ongeveer alle consoles behalve de Nintendo DS en de Wii aan te hebben gedaan, verschijnt Grand Theft Auto nu ook voor de Nintendo DS. Het spel, genaamd Grand Theft Auto: Chinatown Wars, speelt zich af in Liberty City en bevat naast een nieuwe engine ook nieuwe characters. Uiteraard ben je, zoals bij alle Grand Theft Auto games het geval is, zo vrij mogelijk in wat je doet en laat. Verwacht een open wereld, wisselende weer- en verkeerspatronen, een volwassen verhaallijn, meer dan 70 missies, meer dan 20 uur aan speeltijd en mini-games om met je stylus uit te voeren.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars zal deze winter verschijnen voor Nintendo DS.

  1.   
    ckerigon's avatar

    hmm kdenk dat ik hem toch ga proberen 😛

  2.   
    -050- Critical's avatar

    ja me 3de game voor mn miskoop (A) ik maak nooit gebruik van dat ding maar nu 🙄

  3.   
    Dy-88's avatar

    echt vet. maar denk dat dat nooit zo’n klapper gaat worden… GTA moet en blijft bij de consoles waaronder de playstation serie en de xbox serie…
    gta voor de nintendo…. liever niet…