Pure voorzien van demo op Xbox Live en PlayStation Network

Zoals eerder al was aangekondigd is vandaag een demo van Pure uitgebracht. De demo staat inmiddels al op Xbox Live en wordt ook tijdens de update van het PlayStation Network online gezet.

De demo laat je racen op Mount Garda in Italië, één van de 36 circuits uit de volledige game. Daarnaast is de demo ook voorzien van een tutorial level, om te kunnen wennen aan het rijden op een quad en de vele stunts die je kunt uithalen.

Modder vliegt je als nooit tevoren om de oren bij Pure, Black Rock’s quadracer waarbij scherpe bochten en ‘airtime’ zeker niet geschuwd worden. Het is een off-road racer waarbij je op realistisch vormgegeven tracks racet en het er hard aan toe gaat. Wie maakt er de scherpste bochten, wie doet de mooiste flips en wie weet dat te doen zonder zijn nek te breken?

Pure verschijnt op 25 september voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    En nog maar een keertje: Waarom niet op de pc??? 👿

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Zie je volgens mij wel vaker dat bij multiplatform de PC demo wordt overgeslagen. Mensen downloaden toch zoveel, ook al is het heel braaf alleen even om te kijken of ze de game zouden kopen. Daarom wordt er toch eerder voor een 360 of PS3 demo gekozen.

  3.   
    -050- Critical's avatar

    RinusReetRidder schreef, "Zie je volgens mij wel vaker dat bij multiplatform de PC demo wordt overgeslagen. Mensen downloaden toch zoveel, ook al is het heel braaf alleen even om te kijken of ze de game zouden kopen. Daarom wordt er toch eerder voor een 360 of PS3 demo gekozen."

    het is wel kut voor mensen zoals ik (er zijn natuurlijk veel meer) die wel naar een demo kijken en niet naar the piratebay (wel om muziek 😉 want artiesten zijn nakkerS) maar games koop ik in shoppa en dan niet me andere shopaa

  4.   
    ps3 gek's avatar

    meteen downloaden!!! 😆

  5.   
    ricklolps3's avatar

    ps3 gek schreef, "meteen downloaden!!! 😆 "

    PRECIES 😀

  6.   
    stormtrooper's avatar

    ff uitproberen dan

  7.   
    Mattmerize's avatar

    I <3 demo's. 1 ze zijn gratis (we blijven Hollanders) 2 voorkomt in de meeste gevallen dat je een slecht spel koopt. Als ik zaterdag weer kan PS3'en meteen (nadat ik Burnout Paradise lekker heb gespeeld) downloaden. 🙂