Ook LEGO Batman voorzien van achievements

Het is tegenwoordig niks nieuws meer, die LEGO games. Voorheen al Star Wars, Indiana Jones en binnenkort wordt ook een aantal Batman films volledig overnieuw gedaan met LEGO. Vandaag verschenen alle 46 achievements van LEGO Batman, waarvan de meerderheid een komisch tintje heeft.

Je vindt de achievements hier

Het verhaal van LEGO Batman: The Videogame begint met de ontsnapping van de grootste schurken uit Arkham Asylum, die vervolgens een grote chaos veroorzaken in Gotham City. Versla vele bekende vijanden, zoals The Joker, The Penguin en Catwoman. Maak gebruik van de diverse gadgets van Batman en bestuur verschillende razendsnelle voertuigen met een coöperatieve gameplay voor één of twee personen.

LEGO Batman verschijnt op 26 september voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable en Nintendo DS.

 1.   
  Leon 2.0's avatar

  Begint nou toch wel te lijken op het uitmelken van bekende films in combinatie met Lego. Vooral omdat Indiana Jones weinig vernieuwing had ten opzichte van Star Wars, dus hier zal ook niet veel veranderen.

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Nou als de besturing ietsiepietsie beter is van de pc versie dan Indiana jones dat zou het nog wel een leuke game kunnen worden. Want bij Indiana jones haperde het soms zodat je net weer de afgrond in sprong of zo en dat was super irritant 😛

 3.   
  Broodbeleg's avatar

  Daar had ik geen last van hoor Erik.

  mr.black schreef, "Begint nou toch wel te lijken op het uitmelken van bekende films in combinatie met Lego. Vooral omdat Indiana Jones weinig vernieuwing had ten opzichte van Star Wars, dus hier zal ook niet veel veranderen."

  Helemaal mee eens, Lego Star Wars I en II waren meesterlijk. Ik vond Indiana Jones ook niet vernieuwend en soms ook gewoon saai. Uiteraard waren de filmpjes tussendoor wel leuk. 🙂

  Hopen dat ze het weer naar het Star Wars niveau brengen. 🙂

 4.   
  stormtrooper's avatar

  Oke genoeg weer te doen dus

 5.   
  JokerDonny's avatar

  Ik heb LEGO Indiana Jones nog nooit mogen proberen, maar LEGO Star wars vond ik toch wel een erg vermakelijke game.
  Ik ben ook een groot fan van batman, en ik kijk best uit naar deze game.
  Maar ik wacht toch nog op de reviews.;)