Left 4 Dead krijgt veel downloadable content na de release

De horror-knaller Left 4 Dead moet eind dit jaar fans van shooters en zombies weer helemaal blij gaan maken en tijdens een interview met Valve zijn enkele nieuwe details onlangs opgedoken. Zo zal men voor de Xbox 360-versie gebruik maken van dedicated servers, wat de online-ervaring optimaal moet maken. Daarnaast zal het ook mogelijk zijn om met twee personen in splitscreen via Live te spelen op één console, waarbij je kunt kiezen of je het scherm horizontaal of verticaal in twee stukken splitst.

Interessanter werd het toen men sprak over de plannen na de release van de game. Chet Faliszek van Valve onthulde namelijk dat men, sneller dan het geval was bij Team Fortress 2, met nieuwe content zal komen. Er wordt op dit moment al nagedacht over nieuwe campaigns, wapens en infected bosses om als downloadable content uit te brengen.

Left 4 Dead wordt een stevige multiplayer shooter, waarbij het survival-horror genre en coöperatieve gameplay centraal zullen staan. Hoewel er nog niet heel veel officieel bekend is gemaakt, lijkt het erop dat er een strijd gaande is tussen twee teams: 4 ‘survivers’ en ‘the infected’, een groep zombies waarvan er vier typen met speciale krachten zijn.

Wil je meer weten over Left 4 Dead? Check dan snel onze Fast Forward.

Left 4 Dead zal op 20 november verschijnen voor de PC en Xbox 360. Een PlayStation 3 versie is wellicht ook in ontwikkeling.

  1.   
    Darkknight's avatar

    ja en wij maar gamerpoints betalen oplichtertjuhs -.-

  2.   
    Bub’z's avatar

    Moet je hem voor de pc halen 😉

  3.   
    ChielB's avatar

    Darkknight schreef, "ja en wij maar gamerpoints betalen oplichtertjuhs -.-"

    Je betaalt met Microsoft Points, die gamerpoints mag je verzamelen met je achievements. 😉 Maar er is sowieso nog niets gemeld over een eventuele prijs voor de content.

  4.   
    Johnnyboy15nl's avatar

    Darkknight schreef, "ja en wij maar gamerpoints betalen oplichtertjuhs -.-"

    Dit is het zelfde geval als met de Team Fortress 2 Update.
    De mensen van Valve zijn geen oplichters, het is juist microsoft die Valve dwingt geld (Microsoft Points) te vragen voor de DLC’s Als het aan Valve lag waren all hun DLC’s voor hun games GRATIS

  5.   
    PaNNa's avatar

    Downloaden gvd :lol:!

  6.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Waar je zeker voor moet betalen 😡 Ik vind dat soms niet kunnen ik betaal al een game van 65 euro moet ik ook nog voor content betalen voor nog niet eens een uur extra speel plezier het moet gewoon gratis zijn 🙂

  7.   
    Broodbeleg's avatar

    De prijs van L4D zal denk ik tussen de 30 en 40 dollar liggen op steam. Dus je zal zowiezo geen 60 euro hoeven te betalen.

  8.   
    stormtrooper's avatar

    ~Ik koop hem toch voor de pc!

  9.   
    ricklolps3's avatar

    ik koop hem toch niet duss ja . maar het is wel een vet spel 🙂

  10.   
    Leon 2.0's avatar

    De content voor zal waarschijnlijk veel toevoegen, de tf2 updates maken tf 2 ook steeds volwaardiger 🙂