Pimp The Strip op twee nieuwe screenshots van This Is Vegas

Midway heeft eerder dit jaar bekend gemaakt dat er gewerkt wordt aan een nieuwe free roaming-game, genaamd This is Vegas. Net als bij Grand Theft Auto-games zal This is Vegas een volledig open spelwereld kennen, waarbij jij deze keer het uitbundige leven in Las Vegas dient te beschermen tegen een zakenman die van Sin City een kindvriendelijk stadje wil maken.

We hebben al enige tijd niks meer gehoord van This is Vegas, en vaak betekent dat maar één ding: uitstel. Zo ook in dit geval, want Midway liet in juli weten dat This is Vegas is uitgesteld tot 2009. Vandaag hebben gelukkig twee mooie screenshots mogen ontvangen.

In de free roaming-game This is Vegas heeft een invloedrijke zakenman het plan bedacht om van Las Vegas een gezellige, kindvriendelijke familiestad te maken. Jij, als held van het verhaal, ziet dit absoluut niet zitten en je zult er alles aan doen om Las Vegas te beschermen.

Om dit te bereiken zul je zelf een machtig imperium op moeten zetten om ervoor te zorgen dat Las Vegas weer het vertrouwde paradijs voor volwassenen wordt. Feest in de beste clubs om vrienden te worden met VIP’s, zorg voor voldoende geld door flink te gokken, race met snelle wagens illegale straatraces om je reputatie te vergroten, bevecht vijanden met je vuisten en vuurwapens om je kracht te tonen, enzovoorts. Je bent zelf vrij om te kiezen wat je wilt doen in ‘Sin City’, van het valsspelen in een casino en het verleiden van gevaarlijke vrouwen, tot het rijden langs The Strip en het uitlokken van stevige bargevechten. Kan jij de zonde weer terug brengen in Vegas?

This is Vegas zal in 2009 verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    B–T–B-8's avatar

    ik denk niet echt dat dit zo een goede game gaat worden.

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    In de free roaming-game This is Vegas heeft een invloedrijke zakenman het plan bedacht om van Las Vegas een gezellige, kindvriendelijke familiestad te maken.

    Nou ik vind het wel een goed idee hoor 8) Stoppen ze tenminste is een keer met al dat domme gokken. Is alleen maar geld verspilling. 😛

  3.   
    Julius's avatar

    kom op vegas is toch best kindvriendelijk 😛

  4.   
    firro's avatar

    gaat bullsh*t worden

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    het ziet er wel vet uit maar ja 2 screenshots zeggen niks natuurlijk ik wacht effe af, het idee is wel leuk.

  6.   
    ricklolps3's avatar

    hahah ik wil wel meer van deze game horen 😆