Demo FIFA 09 verschijnt 11 september

De demo van FIFA 09 zal op 11 september te downloaden zijn. Dat wil zeggen, voor de PlayStation 3 en de Xbox 360 dan. De PC demo zal een dag langer op zich laten wachten.

FIFA 09 is het nieuwste deel in de voetbalserie van Electronic Arts. In de game speelt balans een grote rol, want je zult jezelf staande proberen te houden tijdens een tackle. Als je standbeen niet geraakt wordt, is het goed mogelijk dat je gewoon aan de bal blijft. Daarnaast kunnen keepers nog een bal achter zich redden als ze de balbaan verkeerd inschatten.

Op het tactische front brengt FIFA 09 nieuwe opties met zich mee, zoals het aanpassen van de mate van agressie en hoeveel risico het team mag nemen. Voorzien van nieuwe animaties en verbeterde controle over passes, dribbels en duwen en trekken, is de game nog realistischer en wat sneller dan de vorige editie. Ook de Be A Pro-modus wordt in FIFA 09 weer ondersteund.

FIFA 09 verschijnt op 3 oktober voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable en Nintendo DS.

  1.   
    B–T–B-8's avatar

    dat is fijn, maarja van de pc versie hoef je meestal niet veel nieuws te verwachten.

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    ”B–T–B-8″ schreef, "dat is fijn, maarja van de pc versie hoef je meestal niet veel nieuws te verwachten."

    Je kan in deze versie wel met 20 mensen online deze game spelen hoor ๐Ÿ˜› 2 x 10 + 2 AI keepers ๐Ÿ˜†

  3.   
    OkkieBOOMER's avatar

    Dat is wel snel, Mijn broertje zal het zeer op prijs stellen ๐Ÿ˜›

  4.   
    M..enn0's avatar

    aaaaaah ik hou het niet meer vol !
    Nog 2 maanden w8ten voor de game !

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik heb nog steeds geen voetbal game gekocht ik wil wel maar ik zit er zo mee welke zal ik kopen PES of toch de FIFA reeks ๐Ÿ™‚

  6.   
    Capp's avatar

    Als ik jou was.. Even wachten op wat.. ingame beelden van fifa.. :wink:.. en uiteraard van PES. .:wink: Even afwachten dus..

  7.   
    GraveDevil's avatar

    Ik kan me nog wel een andere gebeurtenis herrineren dat zich op 11 september afspeelde ๐Ÿ™„

    Intermenno schreef, "aaaaaah ik hou het niet meer vol ! Nog 2 maanden w8ten voor de game ! "

    Er zijn ook nog andere games..

  8.   
    Curver's avatar

    Leuke datum.

  9.   
    Julius's avatar

    kijk: ik hou van voetbal en de games ervan.. er komen alleen veeeeel betere spellen uit en het is gwn niet echt 65 euro waard ๐Ÿ™

  10.   
    delta62's avatar

    Julius schreef, "kijk: ik hou van voetbal en de games ervan.. er komen alleen veeeeel betere spellen uit en het is gwn niet echt 65 euro waard ๐Ÿ™ "

    Juist, PES 2009 gaat falen. Te weinig vernieuwingen enzo. Hopelijk doet Fifa dat beter. Maar, er komt elk jaar een fifa uit en eind 2008 gaat heel veel andere toppers brengen. Ik noem Gears of War 2, Fable II, Far Cry 2, B-K 3. Allemaal vette games, dus deze ga ik niet kopen.

  11.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    delta62″][quote=”Julius schreef, "kijk: ik hou van voetbal en de games ervan.. er komen alleen veeeeel betere spellen uit en het is gwn niet echt 65 euro waard ๐Ÿ™ "

    Juist, PES 2009 gaat falen. Te weinig vernieuwingen enzo. Hopelijk doet Fifa dat beter. Maar, er komt elk jaar een fifa uit en eind 2008 gaat heel veel andere toppers brengen. Ik noem Gears of War 2, Fable II, Far Cry 2, B-K 3. Allemaal vette games, dus deze ga ik niet kopen.[/quote]

    De verbeteringen van FIFA zijn er zeker hier is een video preview van de game

    Fifa 09 De Preview ๐Ÿ˜‰

  12.   
    calkie's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Ik heb nog steeds geen voetbal game gekocht ik wil wel maar ik zit er zo mee welke zal ik kopen PES of toch de FIFA reeks ๐Ÿ™‚ "

    demo spelen en kijken wat jou het beste ligt bij mij is dat fifa en bij meerdere is pes

  13.   
    calkie's avatar

    Julius schreef, "kijk: ik hou van voetbal en de games ervan.. er komen alleen veeeeel betere spellen uit en het is gwn niet echt 65 euro waard ๐Ÿ™ "

    als de veranderingen minimaal zijn laat ik 09 ook links liggen