Griezelshots The House of the Dead: Overkill

Kort na de aankondiging van The House of the Dead: Overkill, kunnen we nu al de eerste screenshots bekijken. Een exacte releasedatum is nog steeds niet bekend, maar de horrorzintuigen van Wii-gamers worden nu al vast geprikkeld.

Het spel onthult de afschuwelijke, verschrikkelijke en sensationele geheimen achter het Huis der Doden; dit is de moeder van alle over-the-top schietspellen. Hoewel deze bijzonder succesvolle serie van SEGA trouw blijft aan de klassieke gameplay, wordt het spel wel in een nieuw retrojasje gestoken met opvallende graphics/geluiden en een uitstraling die de vette horrorstatus alleen nog maar groter zal maken. Via de Wiiafstandsbediening kunnen spelers zombies wegjagen als deze te dichtbij komen, kaken wegslaan met hun pistool en schedels kapot hakken met de kolf van hun jachtgeweer.

The House of the Dead: OVERKILL neemt je terug naar het moment waarop geheim agent G net van de academie komt. Samen met de cynische en strijdlustige detective Washington moet hij onderzoek doen naar een aantal mysterieuze verdwijningen in het bekrompen Louisiana. Maar wie had kunnen vermoeden wat voor bloederige en gemuteerde verdorvenheden hen opwachtten in de straten en moerassen van Bayou City…

The House of the Dead: Overkill zal begin 2009 verschijnen voor de Wii.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Kilerden's avatar

    wtf, dat ziet er wel heel erg super vaag uit :S

  2.   
    N360Gamer's avatar

    Kilerden_HELL schreef, "wtf, dat ziet er wel heel erg super vaag uit :S"

    Idd, en lelijk.. Als ik een zombie game op de Wii zou kopen, dan zo het Dead Rising zijn, maar zeker niet deze 😉

  3.   
    Overload14's avatar

    Omfg eerste screenshot

  4.   
    ckerigon's avatar

    koop gwn re4 dan -_- of als je hem hebt nog een keer kopen ofzo want hier ga je echt geen geld aan uitgeven xD