Nieuwe titel van Epic wordt uitgegeven door EA

De nieuwe titel van Epic die ontwikkeld wordt door People Can Fly, van wie we eerder al Painkiller zagen, zal uitgegeven worden door EA middels het EA Partners programma. De titel zal uitkomen op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Mark Rein van Epic sprak zijn tevredenheid uit over het EA Partners concept:

    “EA Partners gives independent developers like Epic the muscle of a global publisher like EA, along with the focus and flexibility of a smaller team committed to working with our individual needs,”

Ook EA liet de gelegenheid niet voorbij gaan om nog iets goeds te zeggen over Epic, zoals Frank Gibeau, label baas bij EA, vertelde:

    “Epic brings first class talent and technology to the development of this new title. We are very proud to have Epic join the growing roster of EA Partners. Epic is a legendary studio that is synonymous with quality and EA Partners jumped at the chance to team up with them on the launch of their next blockbuster IP.”

Verder werkt EA via deze weg samen met onder andere Valve, Crytek en de maker van Resident Evil, Shinji Mikami.

  1.   
    Tadao's avatar

    >.> thats why i hate EA,they buy all the titles -.-

  2.   
    B–T–B-8's avatar

    deathM schreef, ">.> thats why i hate EA,they buy all the titles -.-"

    ze hebben dan wel goede titels.

  3.   
    Xtremie's avatar

    Als de game goed is dan boeit het ook niet zoveel toch? 🙂

  4.   
    N360Gamer's avatar

    Fijn, als dit 16+ of 18+ rated wordt, dan kan ik hem dus niet online doen op xbox live. Net als MoH Airbourne, BF Bad Company en Skate. 👿

  5.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ik hoop niet dat ze hiermee de Unreal serie ook vern#$ken, want dat zou echt zonde zijn 😡 Waarom blijven ze eigenlijk niet gewoon bij Atari?? die is toch ook wel goed? of niet? 😕

  6.   
    delta62's avatar

    N360Gamer schreef, "Fijn, als dit 16+ of 18+ rated wordt, dan kan ik hem dus niet online doen op xbox live. Net als MoH Airbourne, BF Bad Company en Skate. 👿 "

    Dat hebben ze weg gehaald dus je kan gewoon online op xbox live

  7.   
    Tadao's avatar

    XtreMie schreef, "Als de game goed is dan boeit het ook niet zoveel toch? 🙂 "

    weetik maar,ze hale andere(meestal ook betere) game bedrijven onderuit,A.K.A. concurrentie uitschakelen,en verpesten de titels langzaam meer en meer

  8.   
    Neolite's avatar

    Ea wil kwaliteit en dat mag van mij 😉 Alleen moeten ze niet alles opkopen, want dan komt er een moment dat er gewoon geen concurrentie meer is, en dat is natuurlijk slecht voor ons.

  9.   
    calkie's avatar

    N360Gamer schreef, "Fijn, als dit 16+ of 18+ rated wordt, dan kan ik hem dus niet online doen op xbox live. Net als MoH Airbourne, BF Bad Company en Skate. 👿 "

    maak een nieuwe account
    en doe je leeftijd omhoog

  10.   
    N360Gamer's avatar

    calkie schreef, "

    ”N360Gamer” schreef, "Fijn, als dit 16+ of 18+ rated wordt, dan kan ik hem dus niet online doen op xbox live. Net als MoH Airbourne, BF Bad Company en Skate. 👿 "

    maak een nieuwe account
    en doe je leeftijd omhoog
    "

    Dat is idd een optie, maar de games die ik met dit account doe, daarmee moet ik dan overnieuw beginnen. Dat heb ik niet echt over voor 1 spel. En een account bijmaken is al helemaal kut, want dan betaal je dubbel Xbox Live Gold 🙄 . Maar Delta zegt dat het nu weg is gehaald.. Ik weet niet of ik die gok waag eigenlijk. Maar misschien dat het door Epic weggelaten wordt. Als ik deze game zowiezo koop, dan koop ik hem met terugruil-garantie 😉

  11.   
    Mmore's avatar

    Of je wacht tot je 16 of 18 bent, er zit niet voor niets een advies systeem op. Misschien zijn die spellen helemaal niet geschikt voor jou.