Viva Piñata: Trouble in Paradise voorzien van Achievements

Nee, het zijn geen Pokémon en nee, het heeft ook niks te maken met andere Japanse series, het zijn gewoon Piñata’s. Al ruim anderhalf jaar geleden konden gamers al aan hun trekken komen met de papieren beestjes in Viva Piñata en nu lijkt het echte vervolg ook in zicht: Viva Piñata: Trouble in Paradise. Als klein voorproefje op wat er wel en niet beloond gaat worden in de game, hebben we de Achievementlijst voor je. Je vindt ‘m hier.

Van de 50 Achievements zijn er vooralsnog 30 onbekend en weten we van enkele al dat de co-op mode gebruikt moet worden voor het vergaren van sommige Achievements. Ook levert het gebruik van de eerder aangekonigde “Piñata-kaarten” je een achievement op.


Viva Piñata is weer terug, maar er zijn problemen op het vrolijke eiland. De troepen van Professor Pester hebben alle data uit het centrale computersysteem gedelete, waardoor iedereen op het eiland in gevaar is. Als speler moet je allerlei trucjes uit de kast halen om de kwaadaardige plannen van Professor Pester te dwarsbomen. Dat natuurlijk terwijl je je tuin een goed imago bezorgt en zeldzame Piñata’s aantrekt, onderdak geeft en gelukkig houdt.

Viva Piñata: Trouble in Paradise komt op 5 september uit voor de Xbox 360.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren