Bionic Commando Rearmed nu te downloaden op Marketplace

Capcom heeft bekend gemaakt dat de game Bionic Commando Rearmed vanaf vandaag is te downloaden op de Xbox Live Marketplace. Voor 800 Microsoft punten koop je deze XBLA game en daarmee haal je een 2D sidescrolling game in huis die een remake is van het originele Bionic Commando. De game bevat verbeterde graphics, nieuwe wapens, een co-op mode voor twee spelers, een multiplayermode voor vier spelers en vijftig time-based challenge modes. De serie staat bekend om de bionische linkerarm van de hoofdpersoon waarmee hij rondslingert. Deze bionische arm maakt natuurlijk zijn terugkeer in dit deel om de held, Nathan Spencer, nog eens te helpen met het vangen van een stel terroristen.

Bionic Commando Rearmed is reeds verschenen voor de Xbox 360 (XBLA) en zal binnenkort verschijnen voor de PlayStation 3 (PSN) en de PC.

 1.   
  Ika Q's avatar

  Cool, downloaduhhh ! 8)

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  die allernieuwste third person shooter game van bionic commando lijkt me veel leuker hoor 😛 Maar deze is ook wel super vet volgens mij dus als die op de pc komt ga ik heb ook wel ff downloaden als dat legaal kan 🙂

 3.   
  GraveDevil's avatar

  Met illegaal downloaden heb ik over het algemeen ook geen problemen. Gaat bij mij net zo makkelijk als legaal, en soms haal ik met illegaal nog betere snelheden.