Battlefield: Bad Company krijgt donderdag Conquest modus

Battlefield: Bad Company is alweer enige tijd geleden uitgebracht voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De game draait vooral om het avontuur en verhaal van de singleplayer, maar ook in de multiplayer kan je flink tekeer gaan met de Gold Rush modus. Toch gaf ontwikkelaar EA DICE al tijden geleden aan dat er nog een extra spelmodus bij zou komen: Conquest. Inmiddels is bekendgemaakt dat we deze extra modus aanstaande donderdag kunnen verwelkomen.

Conquest verscheen voor het eerst ten tonele in Battlefield: 1942 en is niet geheel verrassend een team-based spelmodus. De Conquest modus zal in Battlefield: Bad Company gespeeld worden in de reeds aanwezige mappen.

Battlefield: Bad Company, de nieuwste telg van Digital Illusion,legt de nadruk op de singleplayer actie. De game is gebaseerd op de film Three Kings uit 1999, waarin een squad goed getrainde soldaten achter de vijandelijke linies goud en ander waardevol spul probeert te gappen. Verwacht een meeslepende, filmische singleplayer met donkere humor en een omgeving wat tot de grond toe afgebroken kan worden. Volgens DICE is 90 procent van de omgeving ‘sloopbaar’. De multiplayer is uiteraard ook niet vergeten, voor fans van vorige games uit de serie.

Wil je meer weten over Battlefield: Bad Company? Lees dan ook onze knallende review!

Battlefield Bad Company is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  RinusReetRidder's avatar

  Vet een nieuwe mode werd ook wel tijd. Gold Rush werd wel saai maar de single player was erg tof. 8)

 2.   
  Overload14's avatar

  Nu alleen nog heel lief vrage aan me ouders of ik de Ps3 mag aansluite op het internet ^^

 3.   
  B–T–B-8's avatar

  Jippie 😛