Left 4 Dead ook in ontwikkeling voor de PlayStation 3

De al vaker uitgestelde horror-shooter Left 4 Dead staat al tijden in de planning voor de PC en Xbox 360. Ontwikkelaar Valve had al aangegeven dat ze geen PlayStation 3 versie zouden maken, omdat ze daar de specialisten niet voor hadden en een speciaal team instellen te duur zou worden.

Volgens de laatste editie van het Official PlayStation Magazine blijkt echter dat PS3-gamers niet hoeven te treuren, want Electronic Arts zal zelf in-house zorg dragen voor de overzetting van de game naar de PlayStation 3, net zoals men eerder al deed met de Orange Box. Verdere details zijn nog niet bekend, maar het ligt in de lijn der verwachting dat deze versie iets later zal verschijnen. We houden jullie op de hoogte!

Left 4 Dead wordt een stevige multiplayer shooter, waarbij het survival-horror genre en coöperatieve gameplay centraal zullen staan. Hoewel er nog niet heel veel officieel bekend is gemaakt, lijkt het erop dat er een strijd gaande is tussen twee teams: 4 ‘survivers’ en ‘the infected’, een groep zombies waarvan er vier typen met speciale krachten zijn.

Wil je meer weten over Left 4 Dead? Check dan snel onze Fast Forward.

Left 4 Dead zal op 7 november verschijnen voor de PC en Xbox 360. Een PlayStation 3 versie volgt wellicht iets later.

 1.   
  Xtremie's avatar

  Goed nieuws ! 😀

 2.   
  TotalPicnic's avatar

  Me neef gaat speciaal hier voor een 360 halen.
  en mij lijkt het eerlijk gezegd niet zo leuk >.<

 3.   
  NaabSchaap's avatar

  Damn, L4D lijkt je niet leuk? Wat is nou niet leuk om zombies af te knallen, die nog eens hartstikke random geplaatst zijn, met een groep van 4 mensen door een donkere stad heen lopen om munitie/wapens te vinden? 😕

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  ”veyron92″ schreef, "Me neef gaat speciaal hier voor een 360 halen.
  en mij lijkt het eerlijk gezegd niet zo leuk >.<"

  Ik weet hoe het voelt ik wilde ook speciaal een 360 halen om alleen het spel Dead Rising te spelen want ik ben een groot zombie fan maar dan heb ik het toch niet gedaan 🙄

 5.   
  ps3 gek's avatar

  Dit lijkt mij ook niet zo’n echte topgame om te kopen. Maar meningen verschillen uiteraard. 😉

 6.   
  GraveDevil's avatar

  NaabSchaap schreef, "Damn, L4D lijkt je niet leuk? Wat is nou niet leuk om zombies af te knallen, die nog eens hartstikke random geplaatst zijn, met een groep van 4 mensen door een donkere stad heen lopen om munitie/wapens te vinden? 😕 "

  Nou, dat je dus zombie’s afknalt, die random geplaatst zijn, en dat je met een groep van 4 door een donkere stad heen loopt om munitie/wapens te vinden dus. Dat is er niet leuk aan. Mij spreekt het ook niet aan, en over smaak valt niet te twisten.

 7.   
  PaNNa's avatar

  En nu zouden ze de specialisten wel gevonden hebben zeker..

 8.   
  ChielB's avatar

  PaNNa schreef, "En nu zouden ze de specialisten wel gevonden hebben zeker.."

  Dat staat er niet. 😉 Valve heeft zelf geen PS3-team en vond dat ook niet rendabel om nu ineens wel te nemen. Nu heeft EA dus besloten zelf de port af te handelen.

 9.   
  -050- Critical's avatar

  ChielB schreef, "

  ”PaNNa” schreef, "En nu zouden ze de specialisten wel gevonden hebben zeker.."

  Dat staat er niet. 😉 Valve heeft zelf geen PS3-team en vond dat ook niet rendabel om nu ineens wel te nemen. Nu heeft EA dus besloten zelf de port af te handelen.

  "

  word hij dan wel net zo goed?

 10.   
  paragamer's avatar

  is dit een leuke game want ik wil hem wel halen

  😳