Eerste screens TrackMania DS te bewonderen

TrackMania, de immens populaire arcaderacer, zal ook op de Nintendo DS verschijnen.TrackMania is een arcade racer die de speler op hoge snelheid de meest halsbrekende toeren laat uithalen. Bovendien wordt tijdens het racen het reactie vermogen van de speler voortdurend op de proef gesteld. In de DS-versie zul je drie verschillende singleplayer modes vinden en onder andere ook een track-editor. Trackmania DS zal ook geschikt zijn voor het DS rumblepack en zal tot en met vier gamers ook in multiplayer te spelen zijn.

TrackMania DS zal eind 2008 in de winkels liggen voor de Nintendo DS.

 1.   
  Rock-in's avatar

  Dit zou wel eens een groot succes kunnen gaan worden. Ik vind Trackmania echt iets voor de console’s en de Nintentdo DS is perfect voor dit spel. ๐Ÿ™‚

 2.   
  -050- Critical's avatar

  op die bewegende beelden zag het er echt gruwelijk goed uit ๐Ÿ˜† hier ook nog wel maar een stuk minder ๐Ÿ™„

 3.   
  Alias's avatar

  )wtw(Critical schreef, "op die bewegende beelden zag het er echt gruwelijk goed uit ๐Ÿ˜† hier ook nog wel maar een stuk minder ๐Ÿ™„ "

  Inderdaad maar het kan zijn dat door het maken van de screens de kwaliteit iets minder is geworden. Maar het is inderdaad wel een leuke game voor op de ds. ๐Ÿ˜‰

  Hoe maak je eigenlijk screenshots op een ds??

 4.   
  xizaaR's avatar

  Lijkt me best een coole game. Ik denk dat ik hem ga kopen.

 5.   
  Aadb's avatar

  zoals al in het filmpje te zien was leek de gameplay erg goed, cker met de controls van de DS, onderin de track bovenin het spel best goed opgelost opzicht, maar deze screenshots zien er minder uit dan de getoonde gameplay trailer.

 6.   
  )GN(-Erik's avatar

  Zo te zien Trackmania United ๐Ÿ‘ฟ Trackmania Nations is veel cooler ๐Ÿ˜›