Demo van Pro Cycling Manager 2008 nu te downloaden

Cyanide Studio en Focus Home Interactive kondigen de release van de speelbare demo voor Pro Cycling Manager 2008 aan. Deze demo van 760 MB, geïntegreerd met de laatste 1.0.1.4 patch, plaatst spelers aan de top van het Euskaltel team, racend om de etappe van vandaag van de echte Tour de France te winnen, de 16e etappe: Cuneo – Jausiers. In de demo begint je team aan de laatste wedstrijd week voor de grote finale op de Champs-Elysées, maar je hebt nog geen etappes gewonnen en je sponsors beginnen te pushen dat ze hun kleuren op het podium willen zien. Tijdens deze 157.4 km lange bergetappe zal je al je talenten als Sport Directeur moeten laten zien om eindelijk de overwinning te behalen die je nodig hebt.

Omringd door de col de la Lombarde en de col la Bonette, de hoogste bergpas van Europa, is deze 16e etappe de perfecte locatie voor de beste klimmers van de Tour, terwijl adembenemende afdalingen aan het einde van de cols een spectaculair eind van de etappe beloven. Het is aan jou om de beste strategie te vinden die de talenten van je bergspecialisten perfect combineren, om zo demarrages te voorkomen die je kansen op overwinning kunnen ruineren. Deze Pro Cycling Manager 2008 demo zal spelers ook, voor het eerst ooit, de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan baan wielren evenementen met een Keirin race. Race tegen zes geweldige renners met bijna 50 km/u in drie rondes van de meest zenuwslopende en intense race waarbij de overwinning misschien alleen gemeten kan worden met een wiel verschil!

Tot slot biedt deze demo ook een tutorial mode die je zal helpen het beste uit je team te halen tijdens de race!

De demo kun je hier downloaden. Of kijk op de officiele site van de game.


In Pro Cycling Manager 2008 doe jij mee aan de grootste internationale wielercompetities. De Tour de France is de belangrijkste competitie in de game en deze is nauwkeurig nagemaakt met de gespannen sfeer in de bergen, de enorme sprints en de pogingen van wielrenners om te demareren van de groep. Je neemt de leiding over één van de 65 officiële teams die de game bevat. Als manager ben jij verantwoordelijk voor de tactieken en strategieën van je team. Ook moet je nieuwe wielrenners naar je team zien te halen. Je bent bezig met het tekenen van contracten, materiaalmanagement, roosters maken, trainingen leiden en al het werk dat te maken heeft met het werk van een manager van een professioneel wielerteam. Zal de gekozen tactiek werken of moet je snel ingrijpen. Jouw keuze zal het succes van je team bepalen. De game bevat 1600 verschillende fietsers en is ook online speelbaar en via LAN.

Pro Cycling Manager 2008 is reeds verschenen voor de PC en PSP. De review kun je zeer binnenkort verwachten op GamersNet.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Toch leuk als je echt van wielrennen en manager games houdt. 🙂

  2.   
    gappower's avatar

    dit is het enige niet chooter game dat ik koop ! 🙂

  3.   
    -050- Critical's avatar

    ik vind wielrennen leuk maar het is geen tof spel (mijn mening) duurt te lang en het gaat vervelen 😆 dan kijk ik liever tv