Sony: Geen Europese PS3 video store dit jaar

Tijdens haar E3-presentatie liet Sony ook zien dat ze een nieuwe video store voor de PlayStation 3 in de planning hebben. In deze video store kun je films en tv-series zowel huren als kopen in standaard of high definition kwaliteit. Deze content kan bewaard worden op de harde schijf van de PS3. Ook is het mogelijk om de content over te zetten naar je PSP om zo je films onderweg te bekijken.

David Reeves van Sony Europe heeft echter laten weten dat de PS3 video store dit jaar nog niet beschikbaar zal zijn in PAL-regio’s, zoals Europa. Momenteel werkt men nog hard aan het vergaren van lokale content. Reeves verklaarde:

  “This will not come to the PAL markets this year. But Sir Howard Stringer has made the commitment that it will come to all regions in due course and it will. The dates and content for the video download service will be announced later this year. For us…local content is key and that is exactly what we’re working on right now.”
 1.   
  NightHawk's avatar

  Godverdomme… waarom moesten ze er dan een ip-filter insteken? Dan kon ik al met mijn us-account films kopen maar nee… europa komt altijd laatst maar we zijn het ‘trouwst’ aan sony, pff..

 2.   
  ps3 gek's avatar

  Mij maakt het niet zo veel uit. Daarvoor heb ik geen ps3 gekocht. 🙄

 3.   
  MauriceV's avatar

  NightHawk schreef, "Godverdomme… waarom moesten ze er dan een ip-filter insteken? Dan kon ik al met mijn us-account films kopen maar nee… europa komt altijd laatst maar we zijn het ‘trouwst’ aan sony, pff.."

  Dat komt omdat in europa ieder land een apart netwerk heeft, dan zal sony voor ieder land een nieuwe Video Store moeten maken 😉 , En volgens mij hebben ze daar geen zin in om dat voor ieder land te gaan doen 🙁

 4.   
  NightHawk's avatar

  xilion schreef, "

  ”NightHawk” schreef, "Godverdomme… waarom moesten ze er dan een ip-filter insteken? Dan kon ik al met mijn us-account films kopen maar nee… europa komt altijd laatst maar we zijn het ‘trouwst’ aan sony, pff.."

  Dat komt omdat in europa ieder land een apart netwerk heeft, dan zal sony voor ieder land een nieuwe Video Store moeten maken 😉 , En volgens mij hebben ze daar geen zin in om dat voor ieder land te gaan doen 🙁 "

  Zoo, bedankt 😀

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  maak me niet uit ik heb hier voor toch geen ps3 gekocht

 6.   
  RinusReetRidder's avatar

  Nadeel van al die talen/landen in Europa, dat kost zoveel meer tijd steeds. Hoog tijd dat die irritante Spanjaarden, Fransen, Italianen en Duitsers een keer meer mondiaal gaan denken en gewoon Engels leren. Scheelt een hoop gedoe steeds en dan kunnen wij tenminste ook sneller nieuwe dingen hebben. 🙂

 7.   
  GameAC's avatar

  Leuk, dat wordt 2010

 8.   
  XGT_Spider's avatar

  Altijd maar dat geouwehoer!

  HALLO!

  Sony EU meot wel de rechten kopen Om Films Door Te kunnen verkopen in EU!

 9.   
  Gamer_addict's avatar

  ps3 gek schreef, "Mij maakt het niet zo veel uit. Daarvoor heb ik geen ps3 gekocht. 🙄 "

  groot gelijk!(PS:ik heb ook geen PS3) 😛