Eerste foto’s en voorbereiding E3 Media & Business Summit

De voorbereidingen van de E3 Media & Business Summit in Los Angeles zijn nog in volle gang, terwijl veel mensen hard werken om alles op tijd af te krijgen. Vanavond trapt Microsoft alvast af met haar persconferentie en morgen zullen ook de overige aanwezige bedrijven hun games en plannen presenteren aan het grote publiek.

Zo werden we onlangs al voorzien van sterke line-ups van uitgevers als Capcom, 2K Games, Square Enix en Midway. Maar er staat nog veel meer op het programma, waaronder diverse grote aankondigingen…

Krijgen we de komende dagen misschien een bevestiging van Devil May Cry op de PSP? Of wat te denken van de grote hints van Bungie naar een grote onthulling. En om de geruchtenmolen nog wat verder aan te zwengelen, hopen fans ook nog altijd op een aankondiging van Halo 4.

Kortom, er staat ons ontzettend veel te wachten en natuurlijk houden we je bij GamersNet helemaal op de hoogte van alle nieuwtjes! Om alvast in de stemming te komen, hebben we een paar foto’s opgedoken vanaf het Los Angeles Convention Center. Daarnaast zijn er ook een paar vlugge kiekjes genomen bij de locatie waar Microsoft straks haar presentatie gaat houden.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Vet! 😀 Ik ben al in de stemming dus kom maar op met die nieuwtjes!! 8)

  2.   
    Carmen07's avatar

    Leuk! Vanavond veel X360 nieuws, morgen PS3/PSP en Nintendo… dit worden vast interessante dagen. 😆

  3.   
    Erikgame's avatar

    Morgen Nintendo!!!! 8)

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Wow kan niet wachten God of War III zal ook hier van de partij zijn ! en mischien wel met zijn eerste Teaser 😉

  5.   
    HardCoreGamerâ„¢'s avatar

    Heeft iemand vliegtikets voor mijn Op naar de E3 😆 😛

  6.   
    Alias's avatar

    Komt er allemaal weer netjes uit te zien. 😉