Website Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood live

De website van de game Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood is met ingang van vandaag te bezoeken. De website vind je hier.

Met Sonic: The Dark Brotherhood stapt BioWare de wereld van Sonic in. Sonic en zijn vrienden verenigen zich om een gevaarlijke vijand te verslaan in een nieuw soort spel, dat exclusief wordt uitgebracht voor de Nintendo DS. Sonic Chronicles is een combinatie tussen gevechten, vaardigheden, verzamelobjecten en puzzels. Voor Sonics debuut in dit genre heeft de toonaangevende RPG-ontwikkelaar BioWare (Mass Effect, Star Wars: Knights of the Old Republic) een mooie mix tussen strategie en snelheid gecreëerd met felle gevechten, personages/reisgezelschappen die volledig kunnen worden aangepast en de mogelijkheid om via de DS draadloos items te verzamelen en te ruilen. Spelers moeten continu op blijven letten, omdat ze nooit weten hoe ze door de volgende missie moeten komen. Dankzij een pakkende verhaallijn, bliksemsnelle aanvallen, hoge productiewaarden en perfecte graphics kunnen spelers van Sonic Chronicles: The Dark Brotherhoo Sonic op een hele andere manier beleven.

Sonic: The Dark Brotherhood verschijnt in september voor de Nintendo DS.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Bioware kan beter maar weer verder gaan met Mass Effect 2 (of hoe die ook gaat heten), want op deze #[email protected]# zit volgens mij echt niemand te wachten 😛