Website GTR Evolution in de lucht

De racegame GTR Evolution staat gepland voor het derde kwartaal van dit jaar. Een definitieve releasedatum is dus nog niet bekend, maar de website is vandaag alvast in de lucht. De website kun je hier bekijken.

GTR Evolution is een uitbreidingsgame voor RACE 07. Behalve WTCC-seizoenen van 2006 en 2007 kun je gaan racen in onder andere het WTCC-seizoen uit 1987, de Formule 3000, de Formule BMW, de Mini Cooper Challenge. In totaal kun je in negen verschillende klassen aan de slag op 32 echt bestaande banen die over de hele wereld verspreid liggen en in driehonderd auto’s plaatsnemen.

GTR Evolution verschijnt in het derde kwartaal van 2008 voor de PC.

Meer GTR Evolution

21/10/2008GTR Evolution 6
 1.   
  Bello 2185's avatar

  Ik houd het voorlopig maar ff bij GRID.

 2.   
  michelvosje's avatar

  En toch denk ik dat GTR beter zal worden dan GRID. Veel meer banen en veel meer auto’s. Grid heeft er niet zo veel. Ook is het veel mooier.

 3.   
  ricklolps3's avatar

  michelvosje schreef, "En toch denk ik dat GTR beter zal worden dan GRID. Veel meer banen en veel meer auto’s. Grid heeft er niet zo veel. Ook is het veel mooier."

  nou dat laatste betwijfel ik hoor want GRID is best mooi hoor!!! 😆 MAAR ik zie wel 😉

 4.   
  Bello 2185's avatar

  michelvosje schreef, "En toch denk ik dat GTR beter zal worden dan GRID. Veel meer banen en veel meer auto’s. Grid heeft er niet zo veel. Ook is het veel mooier."

  GRID is gewoon mooier dat kan niet anders check die sreens van GTR maar en dan van GRID. Dan zie je het verschil meteen. Check hier mn GRID sreens maar http://www.gamersnet.nl/phpBB/viewtopic.php?t=5688&postdays=0&postorder=asc&start=2440. En de auto’s in GRID vind ik een stuk vetter. Wat banen betreft vind ik die in GRId wel genoeg want het is allemaal erg afwisselend, bijv bergwegen in Japan, straatraces in Amerika en circuits in Europa. Volgens mij kan je in GTR alleen op circuits maar dat weet ik niet zeker.