Survival-horror game Dementium: The Ward komt naar Europa

Een tijdje geleden berichtten we dat cdv, een Duits bedrijf, games van Gamecock uit zou gaan brengen in Europa. Toen was nog niet bekend welke games dat precies zouden worden, maar gehoopt werd op Dementium: The Ward, een horror game voor de DS. Vandaag is bekend gemaakt dat dit spel inderdaad in Europa uit zal komen, en ook nog eens binnen niet al te lange tijd: in augustus moet het spel hier al in de schappen. Uiteraard hebben we ook enkele bloederige screenshots van het spel voor je.

Je wordt wakker in een verlaten ziekenhuis, zonder ook maar enig idee wie of wat je bent. Uiteraard ga je op onderzoek uit, maar al gauw kom je terecht in een situatie die je ergste nachtmerrie te boven gaat. Dat is Dementium: The Ward, een first person survival horror voor de Nintendo DS. Het spel, uitgevoerd in 3D, is echter meer dan alleen een first person shooter: je moet ook verschillende puzzels oplossen om erachter te komen wie of wat je nou eigenlijk echt bent.

Dementium: The Ward is ontwikkeld door Renegade Kid en staat momenteel gepland voor augustus dit jaar.


 1.   
  Skeeter NL's avatar

  Bloed zit wel in orde maar, ik denk dat ik niet zo snel zou schrikken als in Condemned 2. Ach ja, het ziet er wel leuk uit voor de rest maar, als ik een survival-horror game wil, speel ik wel Condemned 2.

 2.   
  samus's avatar

  lijkt me wel vet, maar ligt het aan mij of lijkt je gezondheids bar heel fel op dat van resident evil voor de ds?? 😳

 3.   
  nickykolkie's avatar

  ze moeten eens een nieuwe ds maken die meer aan kan want dit zou ik nooit spele wat lelijk 😡