EA werkt hard aan problemen Battlefield: Bad Company demo

Veel Battlefield fans waren diep teleurgesteld toen ze voor het eerste de demo van Battlefield Bad Company indoken, want deze leed onder een groot aantal bugs en glitches. EA heeft bekend gemaakt dat er morgen een patch voor de demo zal verschijnen die het ranking systeem repareert, de capaciteit van de servers verhoogt naar 50.000 spelers en dat ze “de klok rond werken” om alle bugs uit de demo te krijgen.

Battlefield: Bad Company, de nieuwste telg van Digital Illusion, zal vooral, in tegenstelling wat we inmiddels gewend zijn van de franchise, de nadruk gaan leggen op de singleplayer actie. De game zal gebaseerd zijn op de film Three Kings uit 1999, waarin een squad goed getrainde soldaten achter de vijandelijke linies goud en ander waardevol spul probeert te gappen. Electronic Arts belooft een meeslepende, filmische singleplayer met donkere humor en een omgeving wat tot de grond toe afgebroken kan worden. Volgens DICE is 90 procent van de omgeving ‘sloopbaar’. De multiplayer zal volgens Electronic Arts niet volledig vergeten worden.

Battlefield Bad Company verschijnt 27 juni voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Nu maar hopen dat in Battlefield Heroes niet zulke grote fouten zitten 😛 Maar ik moet wel toegeven dat 3rd person shooters wel meer fouten hebben dan First person shooters 😉

  2.   
    joramovic's avatar

    ze gaan er toch iets aan doen, iedereen heeft constant lag, je kan niemand deftig raken om dat ze van de ene plaats naar de andere springen

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik heb alleen de eerste keer problemen gehad toen ik voor het eerst opstarte had ik lag in een server. Daarna heb ik nergens meer last van gehad 😉

  4.   
    NightHawk's avatar

    Raar, ik speel de demo al van vrijdagmorgen elke dag toch wel redelijk veel om wat te ontspannen van het leren en ik heb nog nooit lag gehad. En ik heb ook nog niets gemerkt van eventuele bugs, alleen soms in het exploderen van de huizen of bomen die omvallen dat er wat framedrops zijn maar dat is ook alles.

  5.   
    Ika Q's avatar

    Ik heb ook de demo gespeeld. Ik speel het bijna iedere dag en heb tot nu toe ook geen bugs gevonden. Helaas staat er ook niet vermeld voor welke console de meeste bugs heeft.

  6.   
    XGT_Spider's avatar

    joramovic schreef, "ze gaan er toch iets aan doen, iedereen heeft constant lag, je kan niemand deftig raken om dat ze van de ene plaats naar de andere springen"

    Je hebt gewoon geen goeien AIM!

    het is neit als cod 4 waarbij de hitbox groter als het poptjes is.

    bij bf bc is d ehitbox perfect afgewerkt

  7.   
    joramovic's avatar

    ik denk niet dat het iets heeft te maken met aim, als je mannetje vanzelf beweegt zonder hem aan te raken, en dat alles zo traag gaat.

  8.   
    -050- Critical's avatar

    joramovic schreef, "ik denk niet dat het iets heeft te maken met aim, als je mannetje vanzelf beweegt zonder hem aan te raken, en dat alles zo traag gaat."

    trek het je niet aan je internet zuigt(A) 😆 nee grapje
    ik heb medelijden voor je 🙄
    ik heb hetzelfde probleem met bad company:zucht:

  9.   
    zultrax's avatar

    blij dat ze er iets aan doen.
    ik heb ook alleen de eerste dag lag gehad en nu is het een supre systeem weet trouwens niet wat er mis is mt het ranking systeem want heb al de hoogste rang die je kan halen in de demo.
    Ik vind het wel erg jammer dat er niks staat over de controles 🙁
    want dat was het grootste minpunt want heb alleen eerste dag lag gehad en geen bugs gevonde 😕

  10.   
    David493's avatar

    sjonge jonge EA leer es van je fouten 👿

  11.   
    joramovic's avatar

    yay problemen zijn nu opgelost 😆

  12.   
    blackhawk1's avatar

    1 ik heb geen lagg
    2 de enige fout die ik gezien heb is dat ik op een stel olievaten schoot en dood ging en een kill assist kreeg 😕