Een nieuwe vergelijkingsvideo: Tiger Woods PGA Tour 09

Als we het over vergelijkingsvideo’s hebben, doelen we meestal op de strijd tussen de PlayStation 3 en de Xbox 360. Deze keer is het echter anders: in deze video zien we namelijk een vergelijking tussen eenzelfde baan, maar dan in twee verschillende delen van Tiger Woods PGA Tour. Vooral de lichtinval en het gebruik van schaduwen zien er wel degelijk anders uit, ook de achtergronden lijken wat er wat verbeterd uit te zien. Voor de rest is dit natuurlijk ook een prima voorbeeld van een moeilijk ‘zoek de verschillen-spelletje’.

Golf fans opgelet, zoals elk jaar het geval is, kent ook het jaar 2009 zijn eigen Tiger Woods PGA Tour. In het nieuwste deel hebben de gebruikelijke graphics een verfijnende upgrade gekregen, krijgen we meer toernooien voorgeschoteld en mogen we spelen met een vrachtwagen aan nieuwe holes. Ook is onze vriend Tiger Woods zelve weer aanwezig en zijn we dus verzekerd van urenlange gameplay op de greens.

Tiger Woods PGA Tour 09 wordt deze zomer nog verwacht voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  Leon 2.0's avatar

  Bij vergelijkingen tussen de consoles zag je toch (bijna) nooit een groot verschil, tussen deze 2 delen is het logisch dat er veel verschil te zien is, in het voordeel van TW PGA toer ’09, want het is toch allemaal reclame om dit deel weer te laten verkopen, want het is [sarcastisch] zoveel beter dan het vorige deel [/sarcastisch] 😆

 2.   
  cyberman12's avatar

  Lijkt net of ze er een ander kleurenscheemaatje in hebben gezet, die holes zien er wat geler uit maar voor de rest kon ik niks ontdekken waarvan ik zou zeggen Woh!

 3.   
  RockMan's avatar

  09 is veel lichter als 08… of ligt dat aan mijn kleurenblindheid? 😛

 4.   
  pepijn112's avatar

  mooi gedaan zeker veel verbetering.
  hoop dat ze het wel eerlijk hebben gedaan en niet aan de instellingen van bijde games hebbe zitten klote

 5.   
  ckerigon's avatar

  lijkt wel of 08 op sommige vlakken beter uiziet.

 6.   
  xizaaR's avatar

  RockMan schreef, "09 is veel lichter als 08… of ligt dat aan mijn kleurenblindheid? 😛 "

  Nee is zo.
  😉

 7.   
  -050- Critical's avatar

  ”kitt.h.3″ schreef, "lijkt wel of 08 op sommige vlakken beter uiziet."

  dat heb ik ook 😕

 8.   
  Fawaka-W's avatar

  K vind 08 veel mooier :S die banen in het gras.. GROEN gras (ipv geel gras) water is zelfde… nee 08 vind k mooier.

 9.   
  Alias's avatar

  Ik vind dat ze er toch een stuk op vooruit zijn gegaan. Ook al ziet de 09 er iets lichter uit je ziet er meer details in. 😉