Viva Piñata DS en 360 werkten bijna samen

Ze zijn er inmiddels op de Xbox 360, PC, DS en zelfs je televisie: Piñata’s! Je weet wel, de snoezelige papier-maché beesten die oorspronkelijk te vinden waren op Mexicaanse kinderfeestjes. Ontwikkelaar Rare heeft onthuld dat het niet veel scheelde of Viva Piñata DS en de aankomende Xbox 360-versie Trouble in Paradise zouden kunnen samenwerken.

Lead designer Justin Cook gaf aan dat het team er helaas te laat achter was gekomen dat er mogelijkheden waren om kaarten op de DS weer te geven en die door de Live Vision Camera van de Xbox 360 te laten uitlezen. Een van de nieuwe features van Trouble in Paradise is namelijk de mogelijkheid om je gamewereld uit te breiden met behulp van de Live Vision Camera door kaarten in te scannen waarop nieuwe wezens, voorwerpen of andere ideeën van ontwikkelaar Rare staan.


De nieuwe Viva Piñata zal hetzelfde liedje zingen als zijn voorganger, de originele Viva Piñata. Ditmaal is het liedje nét wat beter: in de nieuwe tuintjesgame mogen we ruim 100 verschillende Piñata’s beheren, kunnen we onze tuintjes nóg voller zetten met nóg meer accesoires en krijgen we ook nog eens de beschikking over zand en sneeuw. Voor liefhebbers is er nog steeds de mogelijkheid om je Piñata’s af te rossen of om ze te fokken voor al dat chocoladegeld,

Viva Piñata: Trouble in Paradise verschijnt exclusief voor de Xbox 360. De huidige releasedatum staat nog gepland voor september.

  1.   
    Fawaka-W's avatar

    gelukkig niet zeg..
    De Xbox360 is de DS niet waardig :p

  2.   
    Gamer_Unlimited's avatar

    Wierie jij bent zoo zielig, kom op man hoe oud ben je ? Nog steeds een Fanboy hoe kun je nou zo een stukje metaal met een paar draadjes zoo erg haten? gedraag je man

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    Nergens uit mijn bovenstaande tekst lgeef aan dat ik iets haat 🙂
    K geef alleen me voorkeur aan tussen de ds en xbox, en dat is hier toegestaan.

  4.   
    LXZ-76's avatar

    wieriemaster schreef, "gelukkig niet zeg..
    De Xbox360 is de DS niet waardig :p

    "

    Ik weet niet of ik het goed lees, maar je bedoelt natuurlijk andersom.

    Hierbij vergeef ik het je 😛 😆

    OT:
    Ik denk dat het niet gaat werken, DS en Xbox360 hebben totaal andere doelgroepen, wie heeft nou een DS EN een xbox360. Volgens mij zijn dat niet heel veel mensen.

  5.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Gamer_Unlimited schreef, "Wierie jij bent zoo zielig, kom op man hoe oud ben je ? Nog steeds een Fanboy hoe kun je nou zo een stukje metaal met een paar draadjes zoo erg haten? gedraag je man"

    Typish had ik ook wel weer verwacht van meneer.. die bij ieder Xbox 360 of Microsoft nieuws gaat lopen bashen zodat er weer fanwars ontstaan van dat is beter nee dat is beter 🙄 grow up of je nu op een PS3 of Xbox 360 speelt of wat dan ook dat boeit geen fuck.. zolang je er zelf maar tevreden mee bent, oh dat valt mij ook vaak op dat de bezitters van een console die geen goede games te bieden heeft altijd gaat lopen bashen op andere consoles omdat die dan jaloers is, wierie no offense maar ik dacht dat iemand van 20 wel beter wist 😉

  6.   
    Darkknight's avatar

    damn had hem wel op de ds wille zien

  7.   
    Fawaka-W's avatar

    Darkknight schreef, "damn had hem wel op de ds wille zien"

    hij komt ook op de ds.
    Alleen je kan niet praten met de xbox360 versie

  8.   
    para's avatar

    gek hoe kan dat