Skate 2 aangekondigd met drie trailers

De originele Skate was een grote hit. Het spel verkocht beduidend beter dan veteraan Tony Hawk en scoorde zeer goed bij critici. Het vervolg, Skate 2, is aangekondigd middels drie trailers. Één daarvan is een teaser, de andere twee gaan erop in wat er gebeurd is in San Velona sinds deel één.

Skate 2 verschijnt waarschijnlijk voor de Xbox 360 en PlayStation 3, wanneer is niet bekend.

  1.   
    Nielskuhhveki's avatar

    Best vage trailers, maar op die laatste trailer da bord waarop staat dat je niet mag skateboarden ziet er nie egt uit 🙄

  2.   
    Tom's avatar

    Normaal zit de camera ook niet zo up close op die elementen.
    Wel cewl dat de pro’s zo vaag praten. Zo Rob in de achtergrond skate. 1 of 2 spelen?

  3.   
    Niekolaas's avatar

    Er veranderd dus wel iets in de stad, denk dat je op plaatsen achtervolgt gaat worden, of geblokt worden door agenten ofzo omdat je er niet mag skate, ben erg benieuwt want vond skate 1 heeel erg leuk 😀

  4.   
    Masco's avatar

    ooh wat wil ik graag een xbox 360 😛

  5.   
    ricklolps3's avatar

    yes kom maar op skate2 😀 skate 1 was zo relaxt 8) dat ik bleef maar skate bij skate1 🙂

  6.   
    Xtremie's avatar

    Hey, dat is Rob Dyrdek in die tweede trailer en de derde!

    Hopelijk passen ze de camera wel wat aan bij dit deel! 😕

  7.   
    Dman's avatar

    oooh vet

  8.   
    delta62's avatar

    Skate is zo vet. hopelijk wordt deze ook heel leuk!

  9.   
    Wouter's avatar

    Skate. rockte echt, en was superorigineel. Ik hoop dat skate. 2 nog origineler gaat worden en meer uitgebreider. Zoals freeskate met z’n 2en, veranderen van sponsor onder het spel. Dat soort dingen. Het zijn trouwens leuke trailers, alleen de teaser is een beetje vaag. 😛

  10.   
    Tom's avatar

    Symptom schreef, "Er veranderd dus wel iets in de stad, denk dat je op plaatsen achtervolgt gaat worden, of geblokt worden door agenten ofzo omdat je er niet mag skate, ben erg benieuwt want vond skate 1 heeel erg leuk 😀 "

    Ehr… Dat waren beelden uit deeltje één, my friend. 😆

  11.   
    dirkt666's avatar

    jongens doe eens serieus… als je ooit een van de nieuwe reekst tony’s (THPS3,THPS4,THUG,THUG2,THAW,THP8,THPG) hebt gespeeld en dat vergelijkkt met skate dan weet je toch meteen dat skate zo onrealistisch is als de pest. de animaties zijn zo slecht als de t3ring(blijft elke keer hangen als je een trick hebt gedaan) en het skaten zelf is fuck1ng saai en iritant. er zit geen spanning/humor/plezier/adrenaline rush in. het is zo saai. en dat fl1kker of flickit stysteem… KOM OP MAN!!! gejat van THP8’s nail the trick maar dan wat meer v3rkut. een spel is er voor de lol en om te relaxen. irriteer me helemaal de t3ring aan dat neppe fl1kk3r systeem. en die manuals………..je kan gewoon eeuwig je balans houden. BORING!!! en dat gedeelte van “tony hawk games zijn niet realistisch” gezeik is dus zo verschikkelijke N0ob shit. je maakt het spel zo realistisch als je zelf wilt, dan maar geen geweldige combo’s. THPG heeft zelfs een sim mode, die verdubbelt de zwaartekracht waardoor het vallen sneller gaat en het ollieen lager. 666X realistischer dan skate. Heeft trouwens iemand van jullie gemerkt dat juist alle kickass skaters er niet in zitten???? geen rodney mullen, micke valley, bam margera, dewon song, bob burnquist, ryan sheckler. dat zijn juist de meest gestoorde skateboarders ooit. skate een van jullie uberhoupt well?? of zeggen jullie de namen Jay Addam’s en Stasy Peralta niets. nee natuurlijk niet! WANT JULLIE KUNNEN NIET EENS SKATEN!! denk eens na voordat jullie de skate-imbici3l-club in gaan. DOGTOWN-4-EVER!!