Ubisoft zwijgt omtrent vervolg op Beyond Good and Evil

De eerste Beyond Good and Evil game is alweer een aantal jaren geleden verschenen en destijds beloonden we de game met een lovende review. Deze avontuurlijke game werd door de critici met open armen ontvangen, maar qua verkoopcijfers deed Beyond Good and Evil het erg matig. Toch schreeuwden vele fans om een vervolg en die lijkt vrijwel zeker in ontwikkeling.

Creative lead Michel Ancel laat namelijk weten dat een nieuwe Beyond Good and Evil game al meer dan een jaar in productie is. Een klein team is momenteel bezig met de ontwikkeling, aangezien Ubisoft nog groen licht moet geven voor dit nieuwe project. Ancel is echter vol vertrouwen en verwacht veel van dit tweede deel:

    “We want to be a continuity of the first, with a wide variety of stages in the game, a lot of emotions in the gameplay and engaging characters. This time we enter the planet’s future”.

Ubisoft heeft nog niet gereageerd op dit bericht, maar met de Ubidays in het verschiet (28 en 29 mei), lijkt de kans groot dat we hier spoedig meer over zullen horen.

  1.   
    GraveDevil's avatar

    Ik dacht altijd dat Beyond Good and Evil een slagzin van Fable was 😆 Nooit geweten dat dat een game was.. Slecht 😳 Ik zou me moeten schamen..

  2.   
    The Beaver's avatar

    GraveDevil schreef, "Ik dacht altijd dat Beyond Good and Evil een slagzin van Fable was 😆 Nooit geweten dat dat een game was.. Slecht 😳 Ik zou me moeten schamen.. "

    Ja inderdaad je moet je Schamen geen Pc voor Jouw deze week!!,:P 😆

  3.   
    GraveDevil's avatar

    Nou, dan kan ik ook niet kijken of die vet is 😡 Hij zal nu wel in de winkels liggen voor €5 denk ik.. morge tog maar es ff kijke, kga morgen ook Rainbow Six Vegas 2 kopen 8)

  4.   
    The Beaver's avatar

    GraveDevil schreef, "Nou, dan kan ik ook niet kijken of die vet is 😡 Hij zal nu wel in de winkels liggen voor €5 denk ik.. morge tog maar es ff kijke, kga morgen ook Rainbow Six Vegas 2 kopen 8) "

    :P, Check je volgende week toch, Maar kheb het zelf ook gespeelt kvond het in die tijd Bagger!, Kwas verslaaft aan
    Metal gear solid 3 dus,:P:D, en Veel plezier met Rainbow six,:D:P

  5.   
    xizaaR's avatar

    GraveDevil schreef, "Nou, dan kan ik ook niet kijken of die vet is 😡 Hij zal nu wel in de winkels liggen voor €5 denk ik.. morge tog maar es ff kijke, kga morgen ook Rainbow Six Vegas 2 kopen 8) "

    Lol ik heb hem al 😛

  6.   
    GraveDevil's avatar

    Wel vet voor de fans dat er een vervolg komt 8)

  7.   
    Alias's avatar

    Ken het spel wel maar niet gespeeld, kwam rond dezelfde tijd uit als prince of persia (sands of time) en toen had ik daarvoor gekozen. Maar wel leuk voor de liefhebber. 😉

  8.   
    Darkknight's avatar

    ik heb hem gespeeld mwha ging wel was niet mijn favo maar het kon dr mee door xd

  9.   
    Tadao's avatar

    oud spel…

  10.   
    Rock-in's avatar

    Deel 1 was echt een top spel. Er zijn weinig spellen, die zo origineel zijn als Beyond Good Evil. Het is geen standaard spel, hoewel sommige dingen voorspelbaar waren. De kracht van dit spel, zit em in de manier waarop het gebracht word. De combinatie van mooie beelden ( het gebruik van de juiste style en kleuren ), emotie, een goed realistisch verhaal en actie, maken dit spel zo bijzonder.

    Ik heb t/m nu toe nog geen een spel gezien, dat zo goed gebracht word en zo gigantisch afwisselend is als Beyond Good en Evil.:)

  11.   
    calkie's avatar

    ik heb hem nooit uitgespeeld eigenlijk denk ik toch maar een men ps2 van zolder halen