Meer informatie rond features van Viva Piñata: Trouble in Paradise

Eerder drupten de eerste screens al binnen, vandaag alweer een hoop nieuws rond de innovatieve features van Viva Piñata: Trouble in Paradise. Rare heeft namelijk een factsheet onthuld aan de pers, propvol met uitleg rond features van de nieuwe papier maché-game.

– De belangrijkste nieuwe feature zal de co-op mode zijn, welke ingeschakeld kan worden door middel van het inpluggen van een tweede controller, waarna de tweede speler alles kan doen om zijn partner te ondersteunen of om een zogenaamde “magie meter” op te vullen.

– Volgens Rare zullen de spelers ook meer vrijheid krijgen in het customizen van hun tuintje en Piñata’s. Zo kan men naast de gebruikelijke decoraties, flora en fauna nu ook zand en sneeuw in hun tuintje plaatsen. Ook is er gereedschap om het weer mee te verdraaien en zal Rare “object packs” distribueren voor nog meer thema-objecten.

– Ons werd natuurlijk ook een handvol nieuwe Piñata’s beloofd, maar liefst 32. Op de screens troffen we al pinguins en neushoorns aan, en er staan dus nog 30 andere soorten te trappelen om de tuin in te mogen.

– Ook qua gamemodes wil Rare een hoop innovatie meenemen in hun nieuwste game. Naast het gebruikelijke onderhouden van je tuintje, zullen er dus ook alternatieve modes in het spel zitten, die volgens Rare op elke leeftijd leuk en begaanbaar zijn.

– Verdere features zouden een foto-mogelijkheid, spontaniteit en een betere verhaallijn in moeten houden.

  1.   
    Niekolaas's avatar

    Die coop mode gaat echt vet worden 😀

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Symptom schreef, "Die coop mode gaat echt vet worden 😀 "

    Als ik een Co-op game zou moeten kiezen ging ik liever voor Lego Indiana Jones of Gears of War 😆

  3.   
    Jarek's avatar

    niks voor mij

  4.   
    Gerjann's avatar

    Symptom schreef, "Die coop mode gaat echt vet worden 😀 "

    zeker! 🙄

  5.   
    para's avatar

    wie zegt dat die coop mode gaaf is ???? 👿 👿 👿

  6.   
    Aquila's avatar

    Viva Pinata ownt!!! ‘K speel het altijd met me zusje 😛

  7.   
    Feenie's avatar

    Dit gaat volgens mij best leuk worden! Misschien ga ik em kopen.. 🙄