Het hiernamaals is niet vrij van geesten op screenshots Death Jr. Root of Evil

Aan het einde van de maand zal Death Junior zijn kunstjes op de Wii vertonen. Hoe dat eruit ziet, zie je op de vrijgegeven screenshots.

Death Jr. Root of Evil logo

Death Jr. is de zoon van Magere Hein, die terwijl hij met zijn vriendinnetje Pandora een tentoonstelling voorbereid per ongeluk de kwaadaardige en krachtige geest Furi vrijlaat. Het is nu aan het tweetal en hun vreemde vriendengroep om deze figuur tegen te houden. Death Jr. Root of Evil is een 3D-actiegame waarin platformstukken naadloos overgaan in shooterstukken. Speel met Death Jr. en zijn zeis, Pandora en haar zweep of met beide in coop, terwijl de WiiMote de aanvallen dicteert.

Death Jr. Root of Evil verschijn 30 mei op de Wii.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    N360Gamer's avatar

    Misschien leuk voor de jongere gamers onder ons, maar het laatste wat ik zou doen is deze game kopen…

  2.   
    xizaaR's avatar

    N360Gamer schreef, "Misschien leuk voor de jongere gamers onder ons, maar het laatste wat ik zou doen is deze game kopen…"

  3.   
    Tadao's avatar

    GN Baby schreef, "

    ”N360Gamer” schreef, "Misschien leuk voor de jongere gamers onder ons, maar het laatste wat ik zou doen is deze game kopen…"

    "

  4.   
    ckerigon's avatar

    ziet er leuk uit 🙂

  5.   
    Soviet OsakaHugger's avatar

    deathM schreef, "

    ”GN Baby” schreef, "[quote=”N360Gamer”]Misschien leuk voor de jongere gamers onder ons, maar het laatste wat ik zou doen is deze game kopen…"

    "

    [/quote]

  6.   
    GutZilla's avatar

    Pdep1″]

    ”deathM schreef, "[quote=”GN Baby” schreef, "[quote=”N360Gamer”]Misschien leuk voor de jongere gamers onder ons, maar het laatste wat ik zou doen is deze game kopen…"

    "

    [/quote]

    [/quote]

  7.   
    JonsoN's avatar

    Pff.. had de Gamecube dan uitgebreid met van die Mote dingen, ipv. de Wii uit te brengen..