Daxter komt in juli naar de PlayStation 2

In 2006 bracht ontwikkelaar Ready at Dawn een ijzersterke game uit voor de PlayStation Portable, namelijk de platformer Daxter. Deze game werd een groot succes destijds en voor PlayStation 2-bezitters is er vandaag dan ook goed nieuws te melden, want Daxter komt op 25 juli naar de PS2!

De PS2-game zal een opgepoetste versie zijn van de PSP variant. Verwacht geen schokkende vernieuwingen, maar gewoon veel vertrouwde gameplay en veel Daxter. Dat een game van een dergelijk kaliber vandaag de dag nog naar de PlayStation 2 komt, is natuurlijk alleen maar positief.

Daxter is wederom een platformgame. In dit spel speel je met, hoe kan het ook anders, Daxter. Deze sidekick van Jak is eigenlijk zijn vriend, maar doordat hij in een put met zwarte, magische troep valt, verandert hij in een soort stokstaartje. Daxter’s eigen game speelt zich af tussen Jak & Daxter: The Precursor Legacy en Jak II.

Jak is gevangen genomen door de kwade Baron en aan Daxter de nobele taak om hem te bevrijden. Door een gek misverstand begint Daxter aan een nieuwe baan als ongediertebestrijder, waarbij hij tegen een invasie van metal bugs strijdt. Daxter heeft 15 levels met 25 missies, en daarnaast ook een aantal ‘droomlevels’. Hierin komen Daxter’s wildste gedachten naarvoren, helaas zonde blote vrouwen.

Daxter is in 2006 verschenen voor de PlayStation Portable. De PS2-versie verschijnt op 25 juli.

  1.   
    Lashrom's avatar

    Ik vond de duo’s toch wel beter 😉

  2.   
    The Beaver's avatar

    Kleine Beest Heeft wel Humor,

    ben Benieuwt,:D

  3.   
    ckerigon's avatar

    Lashrom schreef, "Ik vond de duo’s toch wel beter 😉 "

    kvond daxter net zo leuk als jak and daxter 😛

  4.   
    templer's avatar

    Mooi, als ze het tenminste niet zo verneuken als de poort van Ratchet and clank size matters voor de ps2.