Wii Fit domineert Britse charts

Sinds een paar dagen kunnen wij ook extra gezond bezig dankzij Wii Fit. De game scoorde in onze review een uitstekende 8.9 als eindcijfer. Dat vele mensen er net zo positief over zijn blijkt wel uit de onthulling van de Britse verkoopcijfers.

Wii Fit gaat fier aan kop in de ranglijst, gevolgd door twee andere Nintendo-games: Mario Kart en Mario & Sonic at the Olympic Games. Gran Turismo 5 Prologue en Pro Evolution Soccer 2008 maken de top-5 compleet.

Wii Fit moet je nog actiever maken met de console en gaat dus wel wat verder dan het sportieve bewegen met de diverse sportgames die we tot dusver gezien hebben. Door op een drukgevoelige plaat te stappen, het Wii Balance Board, kan de game volledig registreren wat je doet. Hierdoor zal het mogelijk zijn om diverse oefeningen uit te voeren, waaronder opdrukken, evenwichtsoefeningen en zelfs yoga en aerobics.

Wil je meer weten over Wii Fit? Lees dan ook eens onze fitte review!

Wii Fit is inmiddels verschenen voor de Wii.

 1.   
  Niekolaas's avatar

  ik blijf erbij dat het een hype is! wel een goede hype maar denk dat het op een gegeven moment over is…. en dat de wii dan nog alles behalve een must have is

 2.   
  Bakura's avatar

  De “Wii Fit” is niet iets voor mij.Ik ben al fit genoeg.

 3.   
  -050- Critical's avatar

  ik vinnet oplichters XD 😛

 4.   
  Verbeemen's avatar

  da is heel goed voor de Wii maar ik vrees dat GTA4 het beter gaat doen !

 5.   
  perryv's avatar

  top 5 van wat?? van nitendo concules games??