Officiële website Wii Fit geopend

In Japan kunnen gamers al geruime tijd los gaan met Wii Fit, de fitness-game voor de Wii. Nog twee dagen moeten wij geduld hebben om aan onze conditie te werken en tot die tijd kunnen we ons nu vermaken met de officiële website.

Op de website kan je onder andere terecht voor veelgestelde vragen, het berekenen van je eigen Body Mass Index (BMI) en een korte impressie van de diverse oefeningen en mini-games die je met het Balance Board kunt uitvoeren.

Wii Fit moet je nog actiever maken met de console en gaat dus wel wat verder dan het sportieve bewegen met de diverse sportgames die we tot dusver gezien hebben. Door op een drukgevoelige plaat te stappen, het Wii Balance Board, kan de game volledig registreren wat je doet. Hierdoor zal het mogelijk zijn om diverse oefeningen uit te voeren, waaronder opdrukken, evenwichtsoefeningen en zelfs yoga en aerobics.

Wil je meer weten over Wii Fit? Lees dan ook eens onze hands-on preview!

Wii Fit verschijnt op 25 april voor de Wii.

 1.   
  Cyart's avatar

  wel leuke site

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  GeneralSev schreef, "wel leuke site"

  Ja dat wel :-?, maar een Hardcore gamer gaan dit denk ik niet spelen 😆 Ik vind dit meer een aanrader voor alle Sonja Bakker fans 😛

 3.   
  Cyart's avatar

  )GN(-Erik schreef, "

  ”GeneralSev” schreef, "wel leuke site"

  Ja dat wel :-?, maar een Hardcore gamer gaan dit denk ik niet spelen 😆 Ik vind dit meer een aanrader voor alle Sonja Bakker fans 😛 "

  idd maar zou het wel eens willen proberen maar dan niet in kleding wit/groen 😛

 4.   
  xizaaR's avatar

  GeneralSev schreef, "

  ”)GN(-Erik” schreef, "[quote=”GeneralSev”]wel leuke site"

  Ja dat wel :-?, maar een Hardcore gamer gaan dit denk ik niet spelen 😆 Ik vind dit meer een aanrader voor alle Sonja Bakker fans 😛 "

  idd maar zou het wel eens willen proberen maar dan niet in kleding wit/groen 😛 [/quote]

  Egg boring 😆 Nu even serieus niets voor mij 😉 🙂