Call of Duty 4 Variety Map Pack verschijnt 1 mei op PSN

Xbox 360 bezitters die graag online gaan met Call of Duty 4 kunnen sinds begin april al vier nieuwe mappen aan hun verzameling toevoegen dankzij het Variety Map Pack. PS3-gamers wachten echter nog steeds op de content, maar vandaag laat een woordvoerder van Infinity Ward weten dat het Variety Map Pack op 1 mei uitgebracht wordt op het Europese PlayStation Network.

Geheel volgens traditie zal er ook een “Double XP weekend” gehouden worden voor PS3-gamers. Van vrijdag 2 mei tot en met zondag 4 mei kan je extra snel werken aan je ranking. Daarnaast is het op vrijdag 2 mei mogelijk om tegen mensen van Infinity Ward te spelen. Van 21.00 tot 0.00 kan je proberen om de ontwikkelaars te verslaan in de nieuwe mappen.

In het Variety Map Pack zitten vier nieuwe mappen: Creek, Broadcast, Killhouse en Chinatown. De eerste is een heuvelachtig landschap met veel mogelijkheden voor snipers, de tweede een communicatiestation van de vijand, de derde een verlaten trainingsfaciliteit en de laatste is gebaseerd op de populaire Caretan map uit Call of Duty 2.

Call of Duty 4: Modern Warfare speelt zich af in het heden, waar je mag strijden in uiteenlopende gebieden als het Midden-Oosten, Oost-Europa, de Noord-Atlantische Oceaan en Londen. De terrorist Zakhaev wil Rusland terugbrengen naar de tijden van zijn held Stalin. Als gevolg hier van ontstaat er een grootschalige burgeroorlog. De Amerikanen starten hun tegenacties, maar ze worden door Zakhaev richting het Midden-Oosten gelokt. De Britse SAS doorziet de plannen van Zakhaev en ze informeren de Amerikanen direct. Zodoende vecht je met zowel de Britten als de Amerikanen tegen deze gevaarlijke terrorist.

Call of Duty 4: Modern Warfare is inmiddels uitgekomen voor de PC, PS3 en Xbox 360.

 1.   
  runman44's avatar

  zucht…..nog gen nieuws over de PC ๐Ÿ˜ฅ

 2.   
  Xironrules's avatar

  omg nice :p dan kan ik een pak levels heel snel doen ๐Ÿ™‚

 3.   
  VanishNL's avatar

  nog een tijdje w8en jmmr maar ik ga die activision crew zeker uitdagen ๐Ÿ˜†

 4.   
  blackhawk1's avatar

  leuk nieuwe maps alleen jammer dat ik in die week weg ben double xp boeit me eigenlijk niks veel zal ik er niet aan hebben ben lvl 55 prestige 10

 5.   
  jungler's avatar

  en de kost prijs ? gratis ? ๐Ÿ˜ณ

  da dubble xp zie ik ook wel zitten ๐Ÿ˜†
  dan ben ek voor 2de keer 55 ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜‰

 6.   
  jack.'s avatar

  weet iemand hoeveel mb gaat dat kosten voor Call of Duty 4 Variety Map Pack{ pc } ๐Ÿ™„