Gratis nieuwe multiplayer mappen voor Kane & Lynch: Dead Men

Kane & Lynch: Dead Men was qua recensies wellicht niet de allergrootste topper van het afgelopen jaar, maar de game deed toch wel veel stof opwaaien. Vooral de perikelen bij het Amerikaanse GameSpot kwamen regelmatig in het nieuws en ruim na de release besloot men om ook nog maar eens een PC-demo uit te brengen.

Eidos laat vandaag weten dat ze volgende week donderdag, 17 april, nieuwe multiplayer mappen voor Kane & Lynch: Dead Men online zullen zetten. De mappen zijn gebundeld in The Dope Bag en dit pakket kan geheel gratis gedownload worden via Xbox Live en het PlayStation Network.

Kane en Lynch zijn niet de volgende Bassie en Adriaan of Ernst en Bobbie. Integendeel, Kane en Lynch zijn allesbehalve brave vriendjes en slaan elkaar het liefst de hersens in. Kane als potentiële huurmoordenaar en Lynch als medische psychopaat, beide wachtend op hun executie, zijn genoodzaakt om samen te werken nadat ze gekidnapt zijn door een bende genaamd ‘The Seven’ waarvan ze allerlei smerige klusjes opgedrongen krijgen.

Spelende als Kane zal je verscheidene levensgevaarlijke missies voorgeschoteld krijgen die gestationeerd zijn over de hele wereld. Het spel kent een coöperatieve mode waarbij een eventuele tweede speler de rol van Lynch op zich kan nemen, wat vooral een zeer smakelijke feature voor de Xbox 360 en PlayStation 3 kan zijn.

Wil je meer weten over deze game? Check dan ook eens onze review!

Kane & Lynch: Dead Men is inmiddels verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Alias's avatar

  Gratis content is altijd wel mooi, kan je in iedergeval er geen geld aan verspillen. 😉

 2.   
  blizzardo's avatar

  Het is in ieder geval gratis.. 😀

 3.   
  Hitman047's avatar

  Mooi, de huidige maps vallen een beetje tegen, dus ben hier wel blij mee. 8)

  Is er trouwens ook bekent hoeveel nieuwe maps er komen?

 4.   
  gappower's avatar

  gratis 😕 dat kan alleen maar goed nieuws zijn !

 5.   
  Xtremie's avatar

  gappower schreef, "gratis 😕 dat kan alleen maar goed nieuws zijn !"

  Helemaal gelijk 😆