Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Call of Duty 4 Variety Pack verkrijgbaar op Xbox Live

Xbox 360 bezitters die graag online gaan met Call of Duty 4 kunnen vier nieuwe maps aan hun verzameling toevoegen. Het Variety Map Pack is namelijk net verkrijgbaar gemaakt op de Xbox Live Marketplace. In het Variety Map Pack zitten vier nieuwe mappen: Creek, Broadcast, Killhouse en Chinatown. De eerste is een heuvelachtig landschap met veel mogelijkheden voor snipers, de tweede een communicatiestation van de vijand, de derde een verlaten trainingsfaciliteit en de laatste is gebaseerd op de populaire Caretan map uit Call of Duty 2.

Het Variety Map Pack kost je 800 Microsoft Points. Begin mei zullen deze maps verschijnen op het Playstation Network. Wanneer deze extra mappen naar de PC komen, is nog niet bekend.

Call of Duty 4: Modern Warfare speelt zich af in het heden, waar je mag strijden in uiteenlopende gebieden als het Midden-Oosten, Oost-Europa, de Noord-Atlantische Oceaan en Londen. De terrorist Zakhaev wil Rusland terugbrengen naar de tijden van zijn held Stalin. Als gevolg hier van ontstaat er een grootschalige burgeroorlog. De Amerikanen starten hun tegenacties, maar ze worden door Zakhaev richting het Midden-Oosten gelokt. De Britse SAS doorziet de plannen van Zakhaev en ze informeren de Amerikanen direct. Zodoende vecht je met zowel de Britten als de Amerikanen tegen deze gevaarlijke terrorist.

Call of Duty 4: Modern Warfare is inmiddels uitgekomen voor de PC, PS3 en Xbox 360.

 1.   
  tom(L)'s avatar

  zo vette ๐Ÿ˜›

 2.   
  runman44's avatar

  denk dat toujane populairder was ๐Ÿ˜‰

 3.   
  Xironrules's avatar

  pfffffffff wij ps3 gebruikers begin mei pas …. ๐Ÿ˜ก

 4.   
  Darkknight's avatar

  Het Variety Map Pack kost je 800 Microsoft Points. alsof we nog niet genoeg betalen stelletje oplichters

 5.   
  Kaassouffl3's avatar

  Darkknight schreef, "Het Variety Map Pack kost je 800 Microsoft Points. alsof we nog niet genoeg betalen stelletje oplichters"

  Dat valt best mee hoor, als je een spel nieuw koopt dan betaal je toch ook 60,- en hoeveel maps heb je dan? stuk of 10. Dus denk dat het allemaal wel meevalt voor wat je er voor krijgt.

  Ik gaa eerst zelf maar es CoD4 kopen, is er nogsteeds niet van gekomen. Maar alsk em heb, dan haal ik deze er gelijk bij.

 6.   
  runman44's avatar

  nu PC nog -.-

 7.   
  delta62's avatar

  yes!!!!

 8.   
  BartG's avatar

  ”runman44″ schreef, "nu PC nog -.-"

  Inderdaad zeg! ๐Ÿ˜›
  Alhoewel ik nu keihard word geownd op multiplayer ๐Ÿ˜†
  Heb ’t pas 2 dagen cod4 ๐Ÿ˜†

 9.   
  Wouter's avatar

  Jaaa! Gespeeld! Supervette maps. Creek is vooral voor snipers, maar je hebt ook Broadcast, waar je veel close combat zal moeten gebruiken. Ik heb me nu al heel erg vermaakt! ๐Ÿ˜†

 10.   
  Standley16's avatar

  Ziek vet voraal creek idd cabooter ๐Ÿ˜‰ zieke onwnage map

  @ BartG dat is niet zo slim binnekort wordt er een game of the year edition uit gegeven waar je de map gratis bij krijgt.

 11.   
  Tollos's avatar

  ”runman44″ schreef, "nu PC nog -.-"

  idd ๐Ÿ™„