PSN-versie Gran Turismo 5: Prologue vertraagd

Veel fans van Gran Turismo 5: Prologue bleven gisteren met lege handen achter toen bleek dat de game niet verscheen op het PlayStation Network. Het voorproefje op Gran Turismo 5 zou eerst als betaalde download verschijnen en vandaag op Blu-ray disc in de winkels, maar Sony heeft laten weten dat er op het laatste moment technische problemen zijn ontstaan met de online-versie.

Momenteel wordt er alles aan gedaan om GT5: Prologue zo snel mogelijk online te krijgen, maar een nieuwe planning kon Sony nog niet geven. Tot die tijd zul je het dus met de Blu-ray versie moeten doen.

Gran Turismo 5: Prologue is een voorproefje op het volledige Gran Turismo 5, dat in 2009 zal verschijnen. In de game zitten maar liefst 71 bolides. De game loopt op zestig frames per seconde en dat met 1080p-beeldlijnen. Eiger Nordwand, Daytona International Speedway, London City Track, Fuji Speedway, Suzuka en High Speed Ring zijn de tracks waarop geracet kan worden. Er kan in de gebruikelijke richting en de tegenovergestelde richting gereden worden en daarnaast is het mogelijk om op de circuits andere routes te volgen.

Lees ook onze preview en Fast Forward!

Gran Turismo 5: Prologue is verkrijgbaar op Blu-ray disc. De downloadbare versie verschijnt binnenkort op het PlayStation Network.

 1.   
  templer's avatar

  Hmm, ik wacht wel op de volledige versie van Gran Turismo 5.

 2.   
  NightHawk's avatar

  ik heb hem al van woensdag gekocht gwn in de winkel, 35โ‚ฌ dan nog!

 3.   
  ps3 gek's avatar

  Ik wil gewoon de demo van GT5 prologue spelen!! I don’t wanna pay for a prologue ๐Ÿ™

 4.   
  NightHawk's avatar

  ps3 gek schreef, "Ik wil gewoon de demo van GT5 prologue spelen!! I don’t wanna pay for a prologue ๐Ÿ™ "

  een demo van een zeer grote demo? ๐Ÿ˜€

 5.   
  VanishNL's avatar

  heb hem vandaag binnen gekregen en krijg mijn vader nu niet meer weg bij de ps3 ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜†

 6.   
  psycho kid's avatar

  maar nu staat het spel toch al op psn teminste toen ik straks om een uur of half 5 keek stond ie al te koop in de store ๐Ÿ˜€