PC-demo UEFA Euro 2008 nu ook online

Komende zomer staat het EK in Zwitserland en Oostenrijk op het programma en niet geheel verrassend zal er een bijbehorende UEFA Euro 2008 game uitgebracht worden. Om eens te testen wat deze voetbalgame voor ons in petto heeft, is er door EA vandaag een demo online gezet.

Eerder vandaag verscheen de demo al op Xbox Live en nu is er ook een PC-demo uitgebracht. De demo is 620MB groot en onder andere hier te downloaden.

In UEFA Euro 2008 strijd je natuurlijk om de Europese titel, maar dit jaar is er ook een nieuwe modus, genaamd Battle of the Nations. In deze modus vertegenwoordig je online jouw land, terwijl je punten probeert te verdienen door andere landen te verslaan. Daarnaast is de game voorzien van dynamische weersinvloeden zoals regen, modder en sneeuw en ook het juichen na een doelpunt is interactief gemaakt. Kleine tegenvaller is het opnieuw ontbreken van een Nederlandse licentie.

UEFA Euro 2008 verschijnt op 18 april voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2 en PSP.

  1.   
    gejrgr34t's avatar

    stom spel ik hou al niet van voetbalspellen meer van shooters zeg ik nu al voor 5e keer 😛 plaats ff meer reacties

  2.   
    svenrauws's avatar

    heb fifa world cup 2006 ik wacht wel op fifa 09 als jullie het niet erg vinden en ik heb ffow te koop voor 35 € 10 min gespeeld en toen verwijderd

  3.   
    GraveDevil's avatar

    Kom op he, voetbalgames is het ergste wat ze bedacht hebben! voetbal kijk je op tv, of speel je buite. Aan beide heb ik trouwens een hekel, voetbal in zn geheel is gewoon kut. Ksnap nie wat iedereen daar zo leuk aan vind..

  4.   
    Tollos's avatar

    ik vind voetbalspellen altijd wel vet. voral op de xbox of ps3 mooi met vrienden tegen elkaar 8)

  5.   
    Ruudjee's avatar

    GraveDevil schreef, "Kom op he, voetbalgames is het ergste wat ze bedacht hebben! voetbal kijk je op tv, of speel je buite. Aan beide heb ik trouwens een hekel, voetbal in zn geheel is gewoon kut. Ksnap nie wat iedereen daar zo leuk aan vind.."

    Een kwestie van smaak vriend. Een kwestie van smaak.. 😉

  6.   
    Gerjann's avatar

    het ziet er egt niet uit op de pc nog slechter dan fifa 08 😕

  7.   
    zaza's avatar

    Die kleding kloppen niet zijn anders wat op tv kwamen:S (die nieuwste shirts waren veel mooier) zonder voor die spel en geld voor die lelijk shirts om te betalen;(