Call of Duty 4 krijgt een GOTY editie voor de Xbox 360

Activision heeft een nieuwe versie van Call of Duty 4 voor de Xbox 360 aangekondigd. Deze versie zal als een Game of the Year edition vorm krijgen en komt ergens in april uit. Voor degenen die het spel al bezitten is het weinig interessants, maar voor nieuwe kopers is deze uitgave wellicht een stuk aantrekkelijker. De GOTY editie komt in een nieuwe, strak vormgegeven doos en zal een code bevatten die je toegang geeft tot de laatste downloadable content. Het is nog niet duidelijk of de PC en PS3 versies ook een Game of the Year edition krijgen.

Call of Duty 4: Modern Warfare speelt zich af in het heden, waar je mag strijden in uiteenlopende gebieden als het Midden-Oosten, Oost-Europa, de Noord-Atlantische Oceaan en Londen. De terrorist Zakhaev wil Rusland terugbrengen naar de tijden van zijn held Stalin. Als gevolg hier van ontstaat er een grootschalige burgeroorlog. De Amerikanen starten hun tegenacties, maar ze worden door Zakhaev richting het Midden-Oosten gelokt. De Britse SAS doorziet de plannen van Zakhaev en ze informeren de Amerikanen direct. Zodoende vecht je met zowel de Britten als de Amerikanen tegen deze gevaarlijke terrorist.

Call of Duty 4: Modern Warfare is inmiddels uitgekomen voor de PC, PS3 en Xbox 360.

 1.   
  LXZ-76's avatar

  leuk… voor de mensen die hem nog niet hebben.

 2.   
  assassin_MKA's avatar

  Waarom doen ze dat ? Om het meer te laten verkopen ? ๐Ÿ˜•

 3.   
  PS3Killer's avatar

  Nee, om meer geld te verdienen, daar gaat het uiteindelijk altijd om.

 4.   
  JonsoN's avatar

  Dat maakt het inderdaad aantrekkelijker,, maar zal ook vast wel een eurootje of 10 duurder zijn ๐Ÿ™‚

 5.   
  Warboy's avatar

  Kijk es aan, misschien koop ik hem nu wel.. ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜†

 6.   
  N360Gamer's avatar

  PS3Killer schreef, "Nee, om meer geld te verdienen, daar gaat het uiteindelijk altijd om. "

  Idd, ze zien dat de verkoopcijfers langzaam terug lopen, dus denken ze “Ooo, we maken wel even een GOTY-Edition met als extraatje een nieuwe kleur cover en toegang tot wat wallpapers…” Als ze nou ook wat extra Mp-maps en misschien wat nieuwe missions erin hadden gestopt, dan wordt het pas echt aantrekkelijker ๐Ÿ˜‰

 7.   
  NLkevvNL's avatar

  das kut heb je net cod 4 ofzo komtie fack ding uit