Flash Me: Falling Sand Game

Ik ben erg laat met deze Flash Me. Waarom? Ik heb een paar dagen van mijn leven gestoken in vallende korreltjes zand. Duizenden korreltjes zand en zout en druppeltjes water en olie zijn de laatste dagen over mijn beeldscherm gegleden. En dat allemaal dankzij de Falling Sand Game.


Als je het spel opstart vallen er vier verschillende stoffen vanaf de bovenkant van het scherm. Van links naar rechts zie je zand, water, zout en olie. Onderin zie je verschillende opties die je aan kan klikken. De eerste is een onverwoestbare muur. Daarnaast zie je Cera staan, dat is een muur die af te branden is. Af te branden? Ja beste lezer, want met de Fire optie kan je olie, plant en ceramiek in de fik zetten. De roze vraagtekens staan voor een kleurrijke explosie die alles behalve de planten verwijderd. Dan is er water. Als water in aanraking komt met plant, verandert het water in plant. Dan is er olie dat makkelijk op brandt. Daar links onder vind je plant. Plant is een stevige muur die zich flink uitbreidt als het in aanraking komt met water, maar te verwijderen is met vuur. Daar rechts van heb je de gum die alles verwijdert. Dan vind je de stoffen zand en zout, die spreken voor zich. Als laatste is er Spout, die een kleine fontein vormt die water spuwt.

Er is een draaiende bal zand die door het level heen walst en geen duidelijke functie heeft. Water doet hem groeien en water doet hem krimpen. Er is geen duidelijk doel in het spel, behalve het spelen met het zand. Zoals ik nu ga doen. De komende paar uren. Dagen. Weken.

  1.   
    ms13694's avatar

    haha coor flash bes wel geinig… en moeilijk ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜ณ

  2.   
    Xtremie's avatar

    Die heb ik wel es eerder gespeeld en is best wel verslavend!!! ๐Ÿ˜†

  3.   
    Kik90's avatar

    Ja is al best een oudje maar wel lagge ๐Ÿ˜†

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    grappig spelletje ๐Ÿ˜€

  5.   
    Cyart's avatar

    dit is echt cool je kunt veel creativiteit op los laten gaan geweldig 8) ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜›

  6.   
    Mouse's avatar

    Hahah Dikke Lol ๐Ÿ™‚ Kvind het wel cool 8) ๐Ÿ˜›

  7.   
    Alias's avatar

    op het eerste gezicht lijkt het je helemaal niks en dan ben je ff bezig en kom je dr achter dat ut best wel vet is ๐Ÿ˜†

  8.   
    Kaassouffl3's avatar

    Best leuk voor een paar minuutjes.

  9.   
    PS3Killer's avatar

    ”kaassouffl3″ schreef, "Best leuk voor een paar minuutjes."

    Iid, uren is me te lang.

  10.   
    mummie's avatar

    ik vind dit niet zo heel leuk want je hebt weinig opties, als je zo’n soort spel leuk vind maar meer opties wilt moet je het spel powdergame maar is spelen!