Wii Fit voorzien van een Europees prijskaartje

In Japan kunnen gamers al geruime tijd los gaan met Wii Fit, de fitness-game voor de Wii, en eerder deze maand werd al onthuld dat Wii Fit op 25 april bij ons in de winkels zal komen te liggen. Een prijs werd destijds nog niet genoemd, maar inmiddels heeft Nintendo laten weten dat de bundel van Wii Fit en het Balance Board voor 89,99 euro over de toonbank zal gaan.

Vorige week berichtte Reggie Fils-Aime al dat er op dit moment tien games in ontwikkeling zijn die gebruik gaan maken van het Balance Board. Dit moet de hoge prijs van de Wii Fit-bundel toch wat meer rechtvaardigen.

Wii Fit moet je nog actiever maken met de console en gaat dus wel wat verder dan het sportieve bewegen met de diverse sportgames die we tot dusver gezien hebben. Door op een drukgevoelige plaat te stappen, het Wii Balance Board, kan de game volledig registreren wat je doet. Hierdoor zal het mogelijk zijn om diverse oefeningen uit te voeren, waaronder opdrukken, evenwichtsoefeningen en zelfs yoga en aerobics.

Wii Fit verschijnt op 25 april voor de Wii.

 1.   
  Basketter14's avatar

  dat komt goed uit dat is juist op de dag van mijn mama haar verjaardag. en ze zou het graag hebben

 2.   
  -050- Critical's avatar

  ”basketter14″ schreef, "dat komt goed uit dat is juist op de dag van mijn mama haar verjaardag. en ze zou het graag hebben"

  hippe moeder:P

 3.   
  ckerigon's avatar

  best duur voor zowwn kut boordje 😳