BBC heeft topgeheim project voor de Playstation 3 gezien

De Engelse TV gigant BBC heeft een paar exclusieve blikken mogen werpen op games als Motorstorm 2 en Resistance 2, maar daar is het niet bij gebleven. De verslaggever bespreekt in zijn artikel een eerste blik op een topgeheim project waar het heel erg van onder de indruk was:

So what else was I shown? Well, I was shown a trailer for a game not due out till 2009 but was sworn to absolute secrecy. Apparently, Sony just wanted to give a glimpse of what the console will be capable of. I don’t mean to be a tease – all I can say is that I was left speechless. If the footage I was shown truly is “in game”, as told to me by the Sony PR people, then we could be on the brink of a step change in what games consoles are capable of in terms of story-telling and immersion.

Grote kans dat we hier over een jaar pas wat over gaan horen, maar minstens fijn om te weten dat Sony nog wat achter de hand heeft voor de komende jaren.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik kijk er al naar uit ๐Ÿ˜† Eerst dacht ik er komt eindelijk een PS4 uit over een paar jaartjes ๐Ÿ˜ณ Maar games zijn ook wel aardig …uhhm ๐Ÿ˜›

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    ja ik :p
    wat zou het kunnen zijn… hmmzzz God of war ?

  3.   
    Wouter's avatar

    Oeeeh, dat wordt spannend! ๐Ÿ˜†

  4.   
    bugatti's avatar

    had niks anders verwacht van sony they are the best and will be the best forever and ever ๐Ÿ˜€

  5.   
    Jostii's avatar

    wieriemaster schreef, "ja ik :p
    wat zou het kunnen zijn… hmmzzz God of war ?"

    ik hoop het wel want ik zit al helemaal klaar voor god of war 3 ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜› aleen ik denk het niet ik denk dat het een nieuw project word ๐Ÿ˜€ mischien een vervolg op ico of shadow of the collossus ofso ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜† k hep geen idee maar ben nu wel flink nieuwsgierig geworden naar waar sony ons nu weer mee wil verassen ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜• 8) 8)

  6.   
    -050- Critical's avatar

    Gaming4Ever>NL schreef, "Ik kijk er al naar uit ๐Ÿ˜† Eerst dacht ik er komt eindelijk een PS4 uit over een paar jaartjes ๐Ÿ˜ณ Maar games zijn ook wel aardig …uhhm ๐Ÿ˜› "

    die Kutaragi (goed gespeld)? heeft beweerd dat de ps3 tien jaar blijft. zo goed is ie ๐Ÿ˜‰

  7.   
    Mrn.'s avatar

    )wtw(Critical schreef, "

    ”Gaming4Ever>NL” schreef, "Ik kijk er al naar uit ๐Ÿ˜† Eerst dacht ik er komt eindelijk een PS4 uit over een paar jaartjes ๐Ÿ˜ณ Maar games zijn ook wel aardig …uhhm ๐Ÿ˜› "

    die Kutaragi (goed gespeld)? heeft beweerd dat de ps3 tien jaar blijft. zo goed is ie ๐Ÿ˜‰ "

    De Playstation 2 was er ook 8 jaar dus.

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik ben benieuwd hoe dat spel eruit gaat zien. maar idd sony is altijd al goed geweest zoals je kijkt ze hebben gewoon blu-ray erin gedaan en dat formaat wint. toen ook met dvd speler er gewoon in gedaan en formaat won van de video enzo.

    Sony wacht even niet zoals Microsoft zo snel alles op markt hebben en dan nog de hd-dvd speler verliest en meer dingen veel kapotte xbox 360. En ik ben nu wel benieuwd naar dat geheime project dan misschien laten ze op de E3 wel een klein stukje zien

  9.   
    PS4owner's avatar

    ik hoop dat er snel een filmpje van komt kan niet wachte

  10.   
    Xtremie's avatar

    Zou het niet crysis zijn, daar doet crytek toch ook zo vreemd over? ๐Ÿ˜•

  11.   
    PaNNa's avatar

    Nu maakt Sony de gamers echt pas niewsgierig.

  12.   
    ps3 gek's avatar

    Dit geeft me echt een goed gevoel wanneer ik lees dat de games steeds beter worden. Dat ze steeds beter dorkrijgen hoe ze de ps3 het beste kunnen laten werken. ๐Ÿ™‚ Toen ik hem kocht dacht ik dat ze het beste al uit de ps3 hadden gehaald. Toch niet! ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜‰

  13.   
    Kaassouffl3's avatar

    Als het zo topgeheim is.. Hoe weten ze dit dan?xD

  14.   
    NightHawk's avatar

    volges mij heeft hij een trailer gezien van de nieuwe game van de makers van Ico en Shadow of the Colossus… of gwn MGS5 ๐Ÿ˜›

  15.   
    jungler's avatar

    de spanning stijgt ๐Ÿ˜†