Wii Fit verschijnt op 25 april in Europa

In Japan kunnen gamers al geruime tijd los gaan met Wii Fit, de fitness-game voor de Wii. Eerder leek het er nog op dat Wii Fit pas in juni in Europa zou verschijnen, maar vandaag is onthuld dat de game hier op 25 april al in de winkels ligt. Een precieze prijs voor Wii Fit en het Balance Board is nog niet bekend gemaakt.

Wii Fit moet je nog actiever maken met de console en gaat dus wel wat verder dan het sportieve bewegen met de diverse sportgames die we tot dusver gezien hebben. Door op een drukgevoelige plaat te stappen, het Wii Balance Board, kan de game volledig registreren wat je doet. Hierdoor zal het mogelijk zijn om diverse oefeningen uit te voeren, waaronder opdrukken, evenwichtsoefeningen en zelfs yoga en aerobics.

Wii Fit verschijnt op 25 april voor de Wii.

  1.   
    Jarek's avatar

    zal wel flink duur worden:D

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Geloof dat de import prijs bij play asia rond de 88/89 euro ligt, dus wel prijzig. Maar het balance board betaal je ook flink voor en die wordt natuurlijk ook later nog gebruikt met andere games. Skiën of snowboarden daarmee zou wel vet zijn. 8)

  3.   
    BartG's avatar

    RinusReetRidder schreef, "Geloof dat de import prijs bij play asia rond de 88/89 euro ligt, dus wel prijzig. Maar het balance board betaal je ook flink voor en die wordt natuurlijk ook later nog gebruikt met andere games. Skiën of snowboarden daarmee zou wel vet zijn. 8) "

    Lijkt me ook wel vet jah, met dat board snowboarden ofzo! 😀

  4.   
    gappower's avatar

    wtf ! wii fit 😡

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik ben al fit genoeg hier is mijn manier om fit te worden

    In een luie stoel ziten met een biertje en de knopjes van de afstands bediening indruken 😛

  6.   
    GutZilla's avatar

    Gaming4Ever>NL schreef, "Ik ben al fit genoeg hier is mijn manier om fit te worden

    In een luie stoel ziten met een biertje en de knopjes van de afstands bediening indruken 😛 "

    😛