Battlefield: Bad Company uitgesteld naar fiscale jaar 2009

Vandaag maakte Electronic Arts tijdens een conferentie bekend dat Battlefield: Bad Company is uitgesteld naar het fiscale jaar van 2009. Dat betekent in principe dat de game ergens tussen 1 april en 31 maart 2009 zal verschijnen. Wanneer we Bad Company precies mogen verwachten is nog onbekend, maar laten we hopen dat het niet te lang meer duurt.

Daarnaast maakte EA ook officieel bekend dat Mercenaries 2: World in Flames is uitgesteld naar het fiscale jaar 2009. Onlangs werd al bekend dat de game mogelijk in augustus zou verschijnen, en dat lijkt nu goed mogelijk.

Battlefield: Bad Company is de eerste Battelfield voor de next-gen consoles PlayStation 3 en Xbox 360. Bad Company zal gebruik maken van de FrostBite game-engine van Digital Illusions. In Battlefield: Bad Company zal je met een groep soldaten achter de vijandelijke linie worden gedropt. Deze groep zal bestaan uit persoonlijke gelukzoekers die uit zijn op succes en wraak. De game zal vol zitten met zwarte humor, avontuur en voorzien zijn van een omgeving waarin vrijwel alles te vernietigen is. Juist die vernietigbare omgevingen zullen een prominente plaats innemen in de karakteristieke multiplayer-modes die zo kenmerkend zijn voor de Battlefield-serie.

Lees ook onze Fast Forward!

Battlefield: Bad Company staat gepland voor dit jaar en zal verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Koen's avatar

    2009 Fast Forward: Battlefield: Bad Company ๐Ÿ˜‰

  2.   
    Paolo's avatar

    Nee, Bad Company komt uit in het fiscale jaar 2009, dat loopt tussen 1 april dit jaar en 31 maart volgend jaar. Maar hoogstwaarschijnlijk zal de game dit jaar nog uitkomen, op z’n laatst tijdens de kerst. 2008 dus. ๐Ÿ˜‰

  3.   
    Jarek's avatar

    Vooruit dan maar weer ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› veel games worden uit gesteld dus ik had het ook wel een beetje verwacht..

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    Paolo schreef, "Nee, Bad Company komt uit in het fiscale jaar 2009, dat loopt tussen 1 april dit jaar en 31 maart volgend jaar. Maar hoogstwaarschijnlijk zal de game dit jaar nog uitkomen, op z’n laatst tijdens de kerst. 2008 dus. ;)"

    gelukkig ๐Ÿ™‚

  5.   
    blackname's avatar

    hope da tie zo snel mogelijk uitkomt dan he ๐Ÿ˜‰

  6.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Er word de afgelopen maanden veel uitgesteld zeg? ๐Ÿ‘ฟ De makers moeten voor mij part eerst zeker weten dat ze de game ook echt af is op die datum en geen goken doen zodat wij gamers er alvast naar uit kunnen kijken op die valse datum ๐Ÿ™„

  7.   
    martyntjee's avatar

    Paolo schreef, "Nee, Bad Company komt uit in het fiscale jaar 2009, dat loopt tussen 1 april dit jaar en 31 maart volgend jaar. Maar hoogstwaarschijnlijk zal de game dit jaar nog uitkomen, op z’n laatst tijdens de kerst. 2008 dus. ;)"

    oww ik d8 echt 2009 ( kwa niet meer 2008 )
    schrok al ff ๐Ÿ˜ฎ

  8.   
    Tadao's avatar

    best veel uitstellingen:(

  9.   
    Kilerden's avatar

    en het uitstellen begint weer ๐Ÿ˜ฅ

  10.   
    Neolite's avatar

    Kilerden_HELL schreef, "en het uitstellen begint weer ๐Ÿ˜ฅ "

    Valt niks aan te doen, Maar wat wil je dan een spel dat half af is, of een game die gewoon totale perfectie nastreeft( niet dat ik dat ooit zie gebeuren). ๐Ÿ˜‰

  11.   
    jungler's avatar

    NEEEE

    ik kan er bena ni meer langer op w8ten
    het duurde nu al zo lang ๐Ÿ˜ฅ

  12.   
    Xtremie's avatar

    toch wel vreemd dat er geen pc versie komt ๐Ÿ˜• battlefield deed het best op de PC toch?

  13.   
    PRO Uzumyo's avatar

    ”gamerjarek1991″ schreef, "Vooruit dan maar weer ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› veel games worden uit gesteld dus ik had het ook wel een beetje verwacht.."

    ik had er echt zin in deze game maarjah elke game die mij op dit moment aanspreekt word versteld naar andere datum duss ja ik had het ook wel verwacht!

  14.   
    matthijs 2088's avatar

    als hij maar af is.
    ๐Ÿ˜ฎ

  15.   
    JonsoN's avatar

    xtremie schreef, "toch wel vreemd dat er geen pc versie komt ๐Ÿ˜• battlefield deed het best op de PC toch?"

    idd.. volgens mij speelde meer dan de helft van de wereld battlefield2 online op pc.. ๐Ÿ˜•