Turok krijgt direct een patch voor aanpassing team-kill achievement

Nog even en dan kunnen we aan de slag met Turok, een first person shooter die zich afspeelt tussen dino’s en andere gevaarlijke dieren. Toch was er enige tijd geleden wat onrust onder de fans, want ontwikkelaar Propaganda Games had de game voorzien van een berucht achievement, genaamd Grab Bag. Om de punten van deze opdracht te halen, was het onder andere noodzakelijk om een teamlid te doden en fanatieke gamers zagen de bui al hangen.

Propaganda Games laat echter weten dat ze direct tijdens de release van de game een patch klaar zullen hebben, waarmee de Grab Bag-achievement aangepast kan worden en het dus niet meer nodig zal zijn om een eigen teamgenoot koud te maken voor 10 punten.

Turok is een FPS (eigenlijk zelfs een dino-shooter) dat zich afspeelt op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Als speler ben je Joseph Turok, een voormalig Black-Ops commando die nu lid is van een elitair Special Forces team. Met je nieuwe team ben je op een missie om een oorlogsmisdadiger op te sporen op een genetisch gemanipuleerde planeet. Helaas wordt het schip waarmee je reist al snel uit de lucht geschoten en ben je toegewezen op je instincten en militaire training om het op te nemen tegen een leger soldaten en diverse woeste beesten die op de gevaarlijke planeet leven. Je nieuwe doel? Overleven!

Wil je meer weten over Turok? Check dan snel onze Fast Forward!

Turok zal op 8 februari 2008 verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De PC-versie volgt mogelijk iets later.

 1.   
  TotalPicnic's avatar

  ik denk dat ze die achievement alleen maar voor aandacht voor de game hebben gemaakt.

 2.   
  D@xter's avatar

  Precies denk ik ook.
  Het lijkt me wel shit als je zomaar wordt neergeschoten voor zo’n achievement.. ๐Ÿ˜•

 3.   
  Kilerden's avatar

  welke achievement zit er nu dan in??

 4.   
  Alias's avatar

  Kilerden_HELL schreef, "welke achievement zit er nu dan in??"

  de achievements die een tijdje terug zijn bekend gemaakt maar zonder de team-kill achievement lijkt me ๐Ÿ˜‰

 5.   
  ChielB's avatar

  Oorspronkelijk was het als volgt: Grab Bag: Kill at least 1 creature, 1 enemy, 1 teammate, and yourself in the same round of a public match.

  De achievement zal blijven bestaan, maar dan zonder dat je een teamgenoot hoeft te doden.

 6.   
  RinusReetRidder's avatar

  Hehe je eigen maten afknallen voor wat punten. Kan me voorstellen dat zoiets niet populair zal zijn. ๐Ÿ˜›

 7.   
  GutZilla's avatar

  Waarom volgt de PC versie met elke game ”ietsje later”’ik wordt er gek van!

 8.   
  PS4owner's avatar

  dat is nou een mooi voorbeeld van een publiciteits stunt, wat ook leuk is als je burnout paradise gekocht hebt er meteen een update is alleen waarvoor weet ik niet

 9.   
  ChielB's avatar

  GutZilla schreef, "Waarom volgt de PC versie met elke game ”ietsje later”’ik wordt er gek van!"

  Uiteraard niet zomaar met elke game, maar Turok stond eerst al maanden gepland als console-exclusief voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Pas ruime tijd later kwam de onthulling van een PC-versie, dus daar zullen ze wellicht rustig iets meer tijd voor willen nemen. ๐Ÿ™‚

 10.   
  tinusjeh's avatar

  ChielB schreef, "

  ”GutZilla” schreef, "Waarom volgt de PC versie met elke game ”ietsje later”’ik wordt er gek van!"

  Uiteraard niet zomaar met elke game, maar Turok stond eerst al maanden gepland als console-exclusief voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Pas ruime tijd later kwam de onthulling van een PC-versie, dus daar zullen ze wellicht rustig iets meer tijd voor willen nemen. ๐Ÿ™‚ "

  gelijk hebben ze ๐Ÿ˜‰ nou kunnen ze zien wat er eventueel nog veranderd kan worde en dat voor de pc gaan goed uitwerken ๐Ÿ™„