Meer zekerheid omtrent PS2-versie Silent Hill Origins

Na tijden van rust rondom de Silent Hill-serie wordt er momenteel hard gewerkt aan Silent Hill V voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Ook voor handheld-gamers was er onlangs een mooi moment toen vorig jaar Silent Hill Origins voor de PlayStation Portable werd uitgebracht.

Eind vorig jaar dook tevens het gerucht op dat Origins ook naar de PlayStation 2 zal komen. Sindsdien bleef het angstvallig stil, maar onlangs hebben de retailers GameFly en Amazon boxart van de PS2-versie geplaatst. Daarnaast melden beide sites ook al de releasedatum, die ergens in maart zal vallen, waardoor Silent Hill Origins voor de PlayStation 2 een zekerheidje lijkt.

Silent Hill Origins vertelt het verhaal van de vrachtwagenchauffeur Travis O’Grady, die verdwaald raakt in het stadje Silent Hill. Hij zal zich moeten verdedigen tegen de legers zombie’s en andere demonische figuren, wat weer een lekker dosis horror oplevert samen met vele nieuwe puzzels en avonturen.

Silent Hill Origins is in november al verschenen voor de PSP. Een PS2-versie volgt ergens in maart.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik laat deze maar schieten. De PSP versie deed je er maar 9 uur over de gameplay ik wacht wel op silent hill 5 op de PS3 8)

  2.   
    Tha Destiny's avatar

    Deze wil ik wel spelen 😀 toc h wel mooi dat er nog steeds voor de ps2 worden gemaakt 😀