Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar goedkoper dankzij de feestdagen

Gisteren werd al onthuld hoe kerst in World of Warcraft eruit komt te zien. Vandaag toont een andere MMO zich van zijn feestelijke kant. The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar krijgt namelijk ook een speciale behandeling voor de feestdagen.

Deze keer geen leuke hoedjes voor eindbazen of wat andere vrolijke aankleding, nee, Turbine is zo vriendelijk geweest om de prijs van de game omlaag te gooien. Als je voor 31 januari een abonnement voor drie maanden afsluit, kost de game nog maar 29.97 dollar. Dit komt neer op 9,99 dollar per maand, wat een korting betekent van vijf dollar per maand.

Spelers die tijdens deze promotie lid worden, blijven profiteren van het lagere bedrag zolang ze een actief account behouden. Gamers die momenteel al een abonnement hebben bij Lord of the Rings Online kunnen de speciale aanbieding selecteren en ook profiteren van het lagere bedrag. Hiertoe dient er wel gekozen te worden voor een betaling per drie maanden.

Deelnemen aan deze speciale promotie kan via de officiële website van Turbine.


Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen.

De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

Meer info vind je in onze uitgebreide review.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar ligt sinds 24 april voor de PC in de winkel.

 1.   
  linde's avatar

  je moet oppassen met dit soort games
  ik heb hem ook en nu moet ik plotseling 20 euro per maand gaan betalen….
  de lettertjes waren niet leesbaar met het blote oog 😕
  egt kut

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  linde schreef, "je moet oppassen met dit soort games
  ik heb hem ook en nu moet ik plotseling 20 euro per maand gaan betalen….
  de lettertjes waren niet leesbaar met het blote oog 😕
  egt kut"

  Hoe gaat dat nou? je betaald een bedrag per maand en daavoor kun je online gaan spelen 😳 En jij moet dan nog eens 20 euro erboven op gaan betalen 😕 Geen wonder dat ie dan goedkoper word je betaald dan gewoon alles terug. STOM zeg dat je moet betalen om online te kunnen gamen net zoals de Xbox360 met de PS3 kun je gratis gamen waarom doen ze dat nou eigelijk?? 😕

 3.   
  ChielB's avatar

  Dit is een MMO en niet gewoon een standaard game met online functie. Net als World of Warcraft betaal je hier dus maandelijkse kosten voor. Dat linde ineens 20 euro per maand moet betalen vind ik wel erg vreemd. Het normale tarief is sowieso maar rond de 14,95 dollar.

  Het lijkt me dan logischer dat je een abonnement voor 3 maanden hebt, dat kost je nu met deze actie ongeveer 19 euro. Dit wordt dan in 1x afgeschreven maar geldt dus voor 3 maanden.

 4.   
  linde's avatar

  Gaming4Ever>NL schreef, "

  ”linde” schreef, "je moet oppassen met dit soort games
  ik heb hem ook en nu moet ik plotseling 20 euro per maand gaan betalen….
  de lettertjes waren niet leesbaar met het blote oog 😕
  egt kut"

  Hoe gaat dat nou? je betaald een bedrag per maand en daavoor kun je online gaan spelen 😳 En jij moet dan nog eens 20 euro erboven op gaan betalen 😕 Geen wonder dat ie dan goedkoper word je betaald dan gewoon alles terug. STOM zeg dat je moet betalen om online te kunnen gamen net zoals de Xbox360 met de PS3 kun je gratis gamen waarom doen ze dat nou eigelijk?? 😕 "

  dat is nog niet eens alles 😳 😉