Demo Turok Rebirth voorlopig alleen in Amerika

Bij het horen van de naam Turok denken sommigen toch even terug aan de goede oude tijd van bijvoorbeeld de Nintendo-64. Vele jaren terug was de game Turok op die console een aardig succes en waarom dan niet eens een nieuw deel maken? Dat nieuwe deel zal er straks komen en wel in de vorm van Turok Rebirth.

Het is natuurlijk altijd prettig om een game alvast te kunnen testen met een demo-versie. Ondertussen is echter gebleken dat dit voorlopig alleen mogelijk zal zijn in Amerika. Gamers die een pre-order plaatsen bij Best Buy, GameStop, Walmart.com of Game Crazy krijgen een demo-disc voor de Xbox 360 met ongeveer een half uur aan gameplay. Of er in Europa ook nog een demo-disc beschikbaar zal komen, of dat er over enige tijd ook een digitale demo uitgebracht zal worden, is niet bekend.

Turok Rebirth is een FPS (eigenlijk zelfs een dino-shooter) dat zich afspeelt op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Als speler ben je Joseph Turok, een voormalig Black-Ops commando die nu lid is van een elitair Special Forces team. Met je nieuwe team ben je op een missie om een oorlogsmisdadiger op te sporen op een genetisch gemanipuleerde planeet. Helaas wordt het schip waarmee je reist al snel uit de lucht geschoten en ben je toegewezen op je instincten en militaire training om het op te nemen tegen een leger soldaten en diverse woeste beesten die op de gevaarlijke planeet leven. Je nieuwe doel? Overleven!

Turok Rebirth zal op 8 februari 2008 verschijnen voor de Playstation 3 en Xbox 360. De PC-versie volgt mogelijk iets later.

 1.   
  TheDude's avatar

  Ach ja, gewoon lokkertje om mensen te laten pre-orderen. Komt vast nog wel een normale demo in januari of begin februari ofzo.

 2.   
  Kaassouffl3's avatar

  Kvind bes jammer.zou toch wel willen spelen.

 3.   
  Jostii's avatar

  idderdaad best jammer dat die amerikaanen em eerder krijgen want het lijkt me best tof spel
  ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™„