Need for Speed: ProStreet racet naar pole position in de Engelse charts

Need for Speed: ProStreet heeft in de Engelse charts de koppositie veroverd, een plek waarvoor de game al getipt was om deze tijdens de Kerst te bezetten. Dr Kawashima’s Brain Training doet het ook nog steeds erg goed met een tweede plek, ondanks dat de game al sinds vorig jaar juni op de markt is. The Simpsons Game en FIFA 08 zijn daarnaast doorgestoten naar de plekken drie en vier op de ranglijst, waarmee Electronic Arts drie van de vier beste games uit deze charts in handen heeft.

Call of Duty 4: Modern Warfare zakte iets terug naar een vijfde plek, maar de grootste daler werd Assassin’s Creed. De langverwachte game van Ubisoft zakte van de nummer één positie terug naar een, nog steeds respectabele, zesde plek in de lijst.

Mario & Sonic at the Olympic Games was de grootste stijger, want deze game maakte een sprong van zeven plaatsen en staat daardoor nu op een zevende plek. WWE Smackdown vs Raw 2008, More Brain Training from Dr Kawashima en Pro Evolution Soccer 2008 maken ten slotte de top-10 compleet.

Need for Speed: ProStreet logo

Need for Speed: ProStreet richt zich op de straatracers, die zich in verschillende disciplines kunnen bewijzen als de beste racer en tuner ter wereld. Het Autosculptsysteem is in deze titel uitgebreid en geeft je de mogelijkheid om niet alleen het uiterlijk, maar ook het innerlijk van je auto aan je wensen aan te passen, wat een directe invloed heeft op de performance van de auto. De graphics zijn weer naar een nieuw niveau getrokken en ook de AI is met nieuwe truukjes uitgerust. En als je de computertegenstanders zat bent, dan kun je het nog altijd opnemen tegen echte tegenstanders van vlees en bloed in een totaal vernieuwde online component.

Need for Speed ProStreet is inmiddels verschenen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, Wii en Nintendo DS. De PSP-versie volgt op 22 februari 2008.

 1.   
  SjaakSnel's avatar

  Voor zo’n slechte titel πŸ˜₯

 2.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Engelsen hebben geen smaak en dit is niet de eerste keer. Ze moeten de voorbeeld zien van de Nederlanders wij hebben daarin wel smaak.

 3.   
  Bello 2185's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "Engelsen hebben geen smaak en dit is niet de eerste keer. Ze moeten de voorbeeld zien van de Nederlanders wij hebben daarin wel smaak."

  lol πŸ˜†
  Pro Street is toch best wel vet vind ik. πŸ™‚

 4.   
  JortVM's avatar

  Ach, ProStreet is wel tof, maar ik vind het zeker geen topgame.

  Maar ja, in Engeland houden ze nu eenmaal van snelle wagens he… πŸ˜‰

 5.   
  Gerjann's avatar

  pro street is geen ruk aan CoD4 en assains screed zijn zo zo veel beter!!

 6.   
  Jarek's avatar

  ”GerJan 15″ schreef, "pro street is geen ruk aan CoD4 en assains screed zijn zo zo veel beter!!"

  het is net wat je smaak is he πŸ˜›
  ik ben het met je eens

 7.   
  Darkknight's avatar

  ”gamerjarek1991″ schreef, "[quote=”GerJan 15″]pro street is geen ruk aan CoD4 en assains screed zijn zo zo veel beter!!"

  het is net wat je smaak is he πŸ˜›
  ik ben het met je eens[/quote]

  idd cod 4 online te verslaavend

 8.   
  jungler's avatar

  over smaal valt niet te … klagen?
  best wel sjiek spel vo drifte tog

 9.   
  Mandamo's avatar

  Wat is dat toch met dat brain training? Lijkt me imo echt te dom voor woorden.

 10.   
  Lasso's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "Engelsen hebben geen smaak en dit is niet de eerste keer. Ze moeten de voorbeeld zien van de Nederlanders wij hebben daarin wel smaak."

  Denk niet dat de game het hier heel veel minder zal doen hoor. Blijft een bekend merk en die verkopen vaak.

 11.   
  Bello 2185's avatar

  ”GerJan 15″ schreef, "pro street is geen ruk aan CoD4 en assains screed zijn zo zo veel beter!!"

  Kan je ook echt lekker vergelijken Pro Stret is racen en Cod4 en AC is vechten. πŸ™„

 12.   
  gappower's avatar

  SjaakSnel schreef, "Voor zo’n slechte titel πŸ˜₯ "

  euhh,.. slechte titel.

 13.   
  Kaassouffl3's avatar

  Nou et is waar se hun geld aan uit willen geven :/

 14.   
  Alias's avatar

  ik vind dat de need for speed reeks er op achteruit gaat ze moeten weer een zon goede underground maken waar het nog echt om het tunen gaat en met neon πŸ˜†

 15.   
  kasper1221's avatar

  niet zoals de standaart nfs’s πŸ™„

 16.   
  Dark_Phoenix's avatar

  ..-[Alias]-.. schreef, "ik vind dat de need for speed reeks er op achteruit gaat ze moeten weer een zon goede underground maken waar het nog echt om het tunen gaat en met neon πŸ˜† "

  Aggree