Ryu komt in actie op gewelddadige nieuwe scans Ninja Gaiden 2

Ninja Gaiden 1 was op het moment van verschijnen al één van de gewelddadigste games op de markt, maar de game is een lieverdje vergeleken met deel 2. Vandaag zijn twee scans opgedoken van Ninja Gaiden 2, afkomstig uit het Japanse magazine Famitsu. Uiteraard geheel voorzien van veel geweld en bloederige actie…


In Ninja Gaiden 2 kruip je weer in de huid van Ryu Hayabusa om zijn clan te wreken en de vernietiging van het menselijk ras te voorkomen. Gewapend met een uitgebreid assortiment van ninja wapens, en natuurlijk zijn eigen, dodelijke skills, moet Ryu zich door een uiterst gevaarlijke wereld zien te vechten. Voorzien van de nieuwe engine, een nieuw auto-health regeneration systeem en vooral ook veel nieuwe levels, avonturen, vijanden en extreme gevechten, moet Ninja Gaiden 2 een ware revolutie worden binnen deze populaire franchise.

Ninja Gaiden 2 zal in de loop van 2008 exclusief verschijnen voor de Xbox 360.

 1.   
  TotalPicnic's avatar

  als ej zo graag de ninja wilt uuthangen, speel je maar naruto 😛

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Wauw die gamebladen in japan zijn altijd zo wreed 😛 De gamebladen hier zijn altijd in order en goed georganiseerd
  veyron92 in de Naruto games zie je niet om de zoveel tijd een afgehakt hoofd of tonnen bloed naar buiten kommen
  😆 Ik ga deze ook halen voor de PS3 als meschien uitkomt.

 3.   
  arie de beuker's avatar

  lekker bloederig 🙂

 4.   
  Ika Q's avatar

  Hopelijk hebben ze de moeilijkheids graad goed opgekrikt. Kan niet wachten tot ik de spel lekker op hard-mode kan spelen. Want das het leukste om ninja gaiden te spelen 😆

 5.   
  Darkknight's avatar

  ”veyron92″ schreef, "als ej zo graag de ninja wilt uuthangen, speel je maar naruto :P"

  i kijk liever de shippuuden van naruto 😛 maar deze game laat ik niet liggen

 6.   
  wa@'s avatar

  Ziet er echt vet uit , Moet ik hebben .

 7.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ika Q schreef, "Hopelijk hebben ze de moeilijkheids graad goed opgekrikt. Kan niet wachten tot ik de spel lekker op hard-mode kan spelen. Want das het leukste om ninja gaiden te spelen 😆 "

  JA he ik heb Ninja Gaiden Sigma nog steeds niet uitgespeeld omdat het zo moelijk is ik ben nog steeds in het luchtship mision 😛 Ps moeilijkheids graad goed opgekrikt bedoel je dat het te makelijk is of dat ze het moelijker moeten maken?

 8.   
  Kaassouffl3's avatar

  Deze gaa ik zeker niet overslaan!

 9.   
  Ika Q's avatar

  Gaming4Ever>NL schreef, "

  ”Ika Q” schreef, "Hopelijk hebben ze de moeilijkheids graad goed opgekrikt. Kan niet wachten tot ik de spel lekker op hard-mode kan spelen. Want das het leukste om ninja gaiden te spelen 😆 "

  JA he ik heb Ninja Gaiden Sigma nog steeds niet uitgespeeld omdat het zo moelijk is ik ben nog steeds in het luchtship mision 😛 Ps moeilijkheids graad goed opgekrikt bedoel je dat het te makelijk is of dat ze het moelijker moeten maken?"

  Ze moeten het juist moelijk maken. Dat vind ik juist nou leuk aan ninja gaiden, dan moet je echt van die combo moves maken en dat heeft vaak veel effect. Ikzelf heb Sigma gespeeld bij een vriend van mij, als je daar veel verliest, kun je kiezen om het nog makkelijker te maken. Alleen was die mode best te makkelijk voor mij, wel leuk voor de mensen die er geen ene drol van kunnen. Ikzelf speelde Ninja Gaiden op de Xbox op hard 8)