Sega onthult releasedatum The Club

The Club, een wilde shooter van Bizarre Creations, heeft er al geregeld op los geschoten met diverse trailers. Onlangs kwam er minder goed nieuws naar buiten toen bekend gemaakt werd dat The Club pas in 2008 zal verschijnen. Vandaag laat Sega echter weten dat we niet al te lang hoeven wachten, want de game zal op 8 februari in Europa verschijnen.


‘The Club’ is een zeer geheime en zeer illegale groep mensen die elkaar te lijf gaat op verschillende locaties. Drugsbazen, presidenten en filmsterren sluiten illegale weddenschappen af door mensen op een locatie bij elkaar te zetten en ze wapens te geven. Gladiators with guns, aldus de ontwikkelaar. Het idee van de game was om een zeer verslavende gameplay te koppelen aan een shooter, waarbij het van belang is om zo veel mogelijk punten te halen. Het gaat er om hoé je je tegenstanders omlegt, hoe snel en hoeveel achter elkaar. De omgevingen bieden iedere keer zo’n vier tot zes minuten gameplay, waarbij je direct in de actie zit. Geen moeilijk gedoe om ergens te komen dus, maar meteen vol in de actie.

The Club zal op 8 februari verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    gamer07nl's avatar

    Das nog 2 maandjes……… niet extreem lang ofzo. Lijkt me wel een toffe game………Miss voor een dag of 3 ofzo

  2.   
    Kaassouffl3's avatar

    Nehh vergeleken bij derest van de games.. haal ik toch liever een ander spel. Maar release is wel 1 dag na men verjaardag xD

  3.   
    ps3 gek's avatar

    ”kaassouffl3″ schreef, "Nehh vergeleken bij derest van de games.. haal ik toch liever een ander spel. Maar release is wel 1 dag na men verjaardag xD"

    dan valt dit spel waarschijnlijk al af tenzij je geld vraagt 😛 😆