Unreal Tournament III exclusief te spelen op de GamePlay 07

De GamePlay, het jaarlijkse gameevenement van Nederland, is weer een exclusieve game rijker. Dit jaar kunnen we exclusief Unreal Tournament 3 op de Acer/Intel stand aantreffen. Zoals te verwachten was, zal slechts de PC versie speelbaar zijn, de Xbox 360 en PlayStation 3 variant zullen missen. We kunnen niet wachten om ons potje in een potje UT3 te vertroeven.

De Gameplay 07 vind plaats in de Jaarbeurs te Utrecht vanaf vrijdag 23 tot en met zondag 25 november. GamersNet zal aanwezig zijn, hopelijk jullie ook.

Unreal Tournament 2007 zal een compleet nieuwe Unreal Tournament gaan worden, dat zelfs een grotere sprong zal zijn tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Epic vindt dat Unreal Tournament 2004 helemaal niet zo goed is als het had kunnen zijn, iets wat hardcore fans beamen. Het ontwerpproces verloopt ook anders dan voorheen: op dit moment staat de game letterlijk in de stijgers en is er nog vrijwel geen texture of fatsoenlijk vormgegeven object te vinden. Epic wil eerst zeker zijn van de gameplay en dan pas wordt alles (grafisch) mooi gemaakt. Dat is ook hander in verband met de gebruikte Unreal 3-engine, die een hele hoge polygoncount kent en dat zorgt ervoor dat het ontwerpen van objecten langer duurt. Één van die nieuwe gameplayelementen is de Conquest-spelsoort, die waarschijnlijk als vervanger gaat dienen voor Assault, met ‘maps zo groot als 3 Onslaught-maps, missiedoelen die op Assault lijken en miniem resource management’.

Unreal Tournament III is ook op de PlayStation 3 speelbaar is met muis en toetsenbord. Om het spel eerlijk te houden zal er een balans moeten worden gevonden voor spelers met controller aan de ene kant en muis/toetsenbord-spelers aan de andere kant. De speler vooraf kan kiezen of hij mee wil doen aan een game met zowel controller als muis/toetsenbord, of niet. Op deze manier hoeft de conservatieve gamer dus geen hinder te vinden van muis-gamers.

UT3 komt waarschijnlijk eind dit jaar nog uit voor zowel PC en PS3 als voor Xbox 360.

  1.   
    Koekievreter's avatar

    Cool! 😆

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    zou vast weer wel 1 ding zijn.. waar je 2 uur voor in de rij moet staan.. net als vorig jaar met ps3.

  3.   
    sparten117's avatar

    Zal goed kunnen 😛

  4.   
    aer0101's avatar

    check dit filmpje eens http://nl.youtube.com/watch?v=kBVmfIUR1DA is egt grappig om te zien 🙄