PS3-versie The Orange Box verschijnt in januari

The Orange Box verblijdt momenteel vele PC- en Xbox 360-gamers met het uitgebreide aanbod aan games dat in de Box te vinden is. Voor gamers met een PlayStation 3 was het al duidelijk dat er nog even gewacht moet worden op hun versie, want deze zou enkele weken later verschijnen.

Vandaag heeft Electronic Arts wat meer duidelijkheid gegeven omtrent de releasedatum van de PS3-versie. Deze staat momenteel in de planning om in de week van 17 januari uitgebracht te worden, dus we moeten nog even een tijdje geduld hebben…

Half-Life 2 is overduidelijk een groot succes geworden en het was dan ook meer dan logisch dat de game vorig jaar werd aangekondigd voor een verschijning op de Xbox 360 en PlayStation 3. De game zal tegelijk releasen met Half-Life 2: Episode Two voor de PC en deze conversie bevat dan ook het orginele spel, als ook de vervolgstukken Episode One en Episode Two. Daarnaast zit in het pakket, dat door het leven zal gaan als de Orange Box, ook de cartoon-achtige multiplayer Team Fortress 2 en de puzzelgame Portal.

Episode Two gaat verder waar de eerste stopte. Alyx blijkt nog in leven te zijn en verder zullen de Vortigaunts (de behulpzame aliens) een belangrijke rol spelen. De game zal zich, in tegenstelling tot de eerste episode, vooral afspelen in grote, uitgestrekte gebieden. De gevechten met de Combine (de slechte aliens) en de Striders (de grote robotspinnen) zullen daardoor ook wat uitgebreider en massaler zijn dan voorheen.

Verder krijg je in Episode Two te maken met een nieuwe tegenstander: de Hunter. Dit is een soort mini-Strider die naast een behoorlijke snelheid ook nog eens beschikt over een flinke voorraad kogels. Een andere toevoeging aan de game is de Strider Buster, waarmee je in combinatie met de Gravity Gun effectief Striders kan omkegelen.

The Orange Box is inmiddels verschenen voor de PC en Xbox 360. De PlayStation 3-versie volgt medio januari.

  1.   
    Cirdan's avatar

    hoe duur kost een Orange Box standaard voor de PS3?

  2.   
    Darkknight's avatar

    ”Cirdan16″ schreef, "hoe duur kost een Orange Box standaard voor de PS3?"

    ik heb hem self en ik vind er geen donder aan alleen team fortres is lache haha 😀

  3.   
    Neolite's avatar

    ”Cirdan16″ schreef, "hoe duur kost een Orange Box standaard voor de PS3?"

    70 euro 😉

  4.   
    Cirdan's avatar

    neolite schreef, "

    ”Cirdan16″ schreef, "hoe duur kost een Orange Box standaard voor de PS3?"

    70 euro 😉 "

    okay 🙂 Standaard prijs dus