Mark Rein: twijfelachtig of Unreal Tournament 3 dit jaar voor de PS3 verschijnt

Eerder deze week was er al het verlossende woord dat de PC versie van Unreal Tournament III op 23 November in de Europese schappen zal liggen. Omtrent de releasedatum van de PlayStation 3-versie bestaat echter nog steeds veel onduidelijkheid. Mark Rein van Epic Games heeft tijdens een interview gezegd dat hij hoopt dat de PS3-versie dit jaar nog komt, maar dat hij deze versie niet voor 2008 in Europa verwacht:

    “Right now we’re very close to a release candidate, and we should have it finished by the end of this week. Then we send it off and it’s just a matter of what happens from there. We think there’s a very solid shot we’ll get out this year – I don’t know about Europe. Europe’s a problem because the certification process in Europe takes longer. They’re testing all these different languages in all these different countries, so I doubt it’ll be released this year in Europe. But I don’t know. We’ll have to cross our fingers and wait and see.”


Unreal Tournament III wordt een compleet nieuwe Unreal Tournament, dat zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Dit nieuwe deel vervolgt het bekende Unreal Tournament concept: als een futuristische strijder neem je deel aan vele, heftige gevechten tegen sterke vijanden. Maak slim gebruik van de meest krachtige sci-fi wapens en voertuigen om jezelf naar de overwinning te leiden. Dankzij de sterke Unreal Engine 3 staat Unreal Tournament III grafisch als een huis en ook online valt er weer genoeg snelle actie te beleven. Tel daar nog eens bij dat je ook nog een uitgebreide Unreal Engine 3 toolset krijgt om je eigen levels, gametypes of mods te maken en het is duidelijk dat UT 3 een first person shooter op z’n best is!

Unreal Tournament III zal op 23 november verschijnen voor de PC. De PS3- en Xbox 360-versie volgen wellicht beide in 2008.

  1.   
    Neolite's avatar

    dat was te verwachten, en niet zo zeuren dat europa het later krijgt, moet europa maar niet zoveel talen hebben. 8)

  2.   
    matthijs 2088's avatar

    neolite schreef, "dat was te verwachten, en niet zo zeuren dat europa het later krijgen, moeten europa maar niet zoveel talen hebben. 8) "

    wat is dat nou voor flut argument 😕

  3.   
    Neolite's avatar

    matthijs 2088″][quote=”neolite schreef, "dat was te verwachten, en niet zo zeuren dat europa het later krijgt, moet europa maar niet zoveel talen hebben. 8) "

    wat is dat nou voor flut argument 😕 [/quote]

    dat slaat op het feit dat niet alle spellen meer in het duits of spaans of frans moeten, maar gewoon engels, dat is mijn mening 😉

  4.   
    Ika Q's avatar

    neolite schreef, "

    ”matthijs 2088″ schreef, "[quote=”neolite”]dat was te verwachten, en niet zo zeuren dat europa het later krijgt, moet europa maar niet zoveel talen hebben. 8) "

    wat is dat nou voor flut argument 😕 "

    dat slaat op het feit dat niet alle spellen meer in het duits of spaans of frans moeten, maar gewoon engels, dat is mijn mening 😉

    [/quote]

    Je hebt ook gelijk. De games worden echt uitgesteld alleen maar omdat er talen in moeten. En voor mij mogen ze die wel weg doen, want ik kan nauwelijks duits. Laat staan spaans of frans.

  5.   
    matthijs 2088's avatar

    Ika Q schreef, "

    ”neolite” schreef, "[quote=”matthijs 2088″][quote=”neolite”]dat was te verwachten, en niet zo zeuren dat europa het later krijgt, moet europa maar niet zoveel talen hebben. 8) "

    wat is dat nou voor flut argument 😕 "

    dat slaat op het feit dat niet alle spellen meer in het duits of spaans of frans moeten, maar gewoon engels, dat is mijn mening 😉

    [/quote]

    Je hebt ook gelijk. De games worden echt uitgesteld alleen maar omdat er talen in moeten. En voor mij mogen ze die wel weg doen, want ik kan nauwelijks duits. Laat staan spaans of frans. [/quote]

    ok daar kan ik in komen 😉